İnan Makina işçileri 5 gündür eylemde İnan Makina işçileri 5 gündür eylemde

Maklube sofrasındaki fotoğrafıyla ülke gündeminde uzun süre yer alan ve geçen yıl Melek Mosso konseri sonrası AK Parti Genel Merkezi tarafından Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevinden alınan Cüneyt Yüksel’in AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olması tepki çekti.   

Bazı MHP’liler, “Maklube sofralarında sırıtarak poz veren maklubeciye oy yok” derken bazıları ise MHP’nin büyükşehirde kendi adayını çıkarmasını istiyor. 

ELEŞTİRİLERİN ODAĞI OLMUŞTU

Daha önce AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı, Tekirdağ İl Başkanı ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı olarak görev yapan Cüneyt Yüksel, maklube sofrasındaki fotoğrafı, FETÖ kuruluşu olan TASİAD’a üye olması ve belediye yönetimindeki uygulamaları nedeniyle sık sık eleştirilerin odağı olmuştu. 

Son olarak Kiraz Festivali’nde tüm tepkilere rağmen Şarkıcı Melek Mosso’ya konser verdiren ve elini öpen Cüneyt Yüksel, ülke genelinde tepki çekmiş ve adeta linç edilmişti. 

MHP'LİLER DE SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

O dönem Cüneyt Yüksel’e en sert tepki gösterenler arasında MHP Adana İl Başkanlığı da vardı. MHP Adana İl Başkanlığı konuyla ilgili “DERS OLSUN!!! 
Halkımıza hakaret eden,  sözde sanatçı, gerçekte fitnenin, cehaletin, yozlaşma kültürünün sesi, sözde Melek, gerçekte İblis'in uşaklığını yapan Melek Mosso'ya festival adı altında destek çıkan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel görevden alındı” ifadelerini kullanmıştı. 

Cuneyt Yuksel Maklubeci Mosso Cuneyt