Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yılı olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Fikirleri ve devrimleri ile yolumuzu aydınlatan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ulusumuzun kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüz aramızdan ayrıları tam 85 yıl oldu. Aradan geçen 85 yıllık süreye rağmen bu millet, Ata’sını hala ilk günkü gibi anıyor, seviyor, özlüyor” dedi.

PİŞİ İKRAMINDA BULUNULDU

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ulusumuzun kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yılı nedeni ile tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de anma programlarının düzenlendiğini belirten Başkan Akay, “Kentimizde düzenlenen anma programlarının ardından Çerkezköy Belediyesi olarak kentimiz genelindeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ve Cumhuriyet Meydanı’nda kurduğumuz stantta Cuma Namazı sonrasında hemşerilerimize pişi ikramında bulunduk” açıklamasını yaptı.

Çerkezköy’de pazar günü kesinti yaşanacak Çerkezköy’de pazar günü kesinti yaşanacak

“ATA’MIZA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUM”

Akay, “Bu toprakları bizlere armağan eden, düşmanı yurdumuzdan temizleyen, fikirleri ve devrimleri ile geleceğe ışık tutan eşsiz siyasi deha ve Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı, rahmet, minnet ve özlemle anıyor; bizlere bıraktığı her şey için sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyorum” diye konuştu.