Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Meclisi 18 Temmuz Salı günü Çerkezköy Meclis Salonu’nda toplandı.

Yoklama ve saygı duruşu ile açılan toplantıda Meclis Başkanlığı Seçimi, Haziran- 2017 gelir-gider bütçe izleme raporu ve mizanın ibra edilmesi, Boşalan Komisyon Üyelikleri için seçim yapılması, dilek ve temenniler ile son bulurken yapılan seçimler sonucu bu yıl Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Asım Yavuzarslan’ın önerisi ve karşısında bir rakip bulunmaması dolayısıyla 17 oyla Hacı Mehmet Erdoğan oldu.  Ayrıca gelir gider bütçesi de meclis üyelerinin oy birliğince onaylandı.

‘’Hep Çerkezköy’e Mi Yapılacak?’’

Boşalan komisyon üyelikleri seçiminde İnşaat Komisyonu üyeliğine Mehmet Çetin, Çevre Sağlık ve Eğitim Komisyonlarına Ali Memiş ve Talip Sivri, Üye ve Kurumlararası İlişkiler Komisyonuna ise Dilaver Burak getirildi. Dilaver Burak aldığı görev sonrası konuşmasında yapılan yardımların hep Çerkezköy adına olduğunu ve Çevre ilçelere de önem verilmesini gerektiğini ‘’Yardımlar hep Çerkezköy’e mi yapılacak?" diye sordu.

Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hayırseverlerin yardımı ile yapımına başladığı 21 derslikli okul için 100.000 TL maddi yardım isteği oy birliği ile kabul edildi. Çerkezköy Ticaret Odası tarafından Çerkezköy'de yapılması planlanan Spor Lisesi'nin Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından ''Sosyal Bilimler Lisesi'' olarak değiştirilmesi talebinin görüşüldü. Gündem maddesinde okulun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak önerilmesi kararı alındı.

Dilek ve temennilerin sunulması ile 2017 Temmuz Meclis Toplantısı son buldu.