Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü bölgedeki birlik ve dayanışmayı arttırmak için düzenlediği futbol turnuvasında şampiyon belli oldu. Finalde Vem İlaç ile karşılaşan Hattat Traktör, 3-2'lik skorla rakibini yenerek şampiyon oldu.

Bu yıl 17’ncisi düzenlenen turnuvada A Grubu’nda ELK Motor, Pelsan, İrkes, Teknogon, Deva-1, İnan Makine, B Grubu’nda Uğurteks ÇOSB Müdürlüğü, Altınyıldız, GF Hakan Plastik, Technocast, ACT Metal, C Grubu’nda ise Deva-2, Humanis, Çemobsan, Hattat, Hema, Vem İlaç firmaları yer aldı.

Oynanan mücadelelerin ardından gruplarında ilk dörde girmeyi başaran 12 takım ikişerli gruplar halinde kendilerine yer buldular. Turnuvanın ikinci turunda, A Grubu’nda ELK Motor, Pelsan, Hema, GF Hakan Plastik, Deva-2 ve Technocast takımları yer alırken, B Grubu’nda ise Hattat, Uğurteks, İnan Makine, Vem İlaç, ACT Metal, Deva-1 gruplar böyle şekillendi.

WhatsApp Image 2023-10-18 at 14.34.18

OYNADIĞI TÜM MAÇLARI KAZANAN HEMA, YARI FİNALDE ELENDİ

İkişerli gruplarda rakiplerini eleyen Hema, Vem İlaç, Deva-1 ve Hattat Traktör yarı finale yükseldi. Bu aşamaya kadar oynadığı tüm maçları kazanan Hema Vem İlaç’a 8-7 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Yarı finalin diğer karşılaşması olan Hattat Traktör Deva-1 eşleşmesini, 3-0 Hattat Traktör kazanarak finale yükseldi.

10 okul ve 200 derslik Çerkezköy’e kazandırılacak 10 okul ve 200 derslik Çerkezköy’e kazandırılacak

 ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI

Yarı finalde elenen Hema ve Deva-1 üçüncülük maçına çıktı. Deva-1 oynadığı etkili oyunla karşılaşmayı 6-3 kazanarak turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

ŞAMPİYON HATTAT TRAKTÖR

Turnuvanın final karşılaşmasında Vem İlaç ile Hattat Traktör karşı karşıya geldi. İki takımda şampiyon olmak için çıktığı maç kıran kırana geçti. Hattat Traktör öne geçtiği maçta kalesinde 2 gol görmesine rağmen mücadeleyi bırakmadı. Vem İlaç kalesine 2 gol daha atan Hattat Traktör ekibi, maçı 3-2 kazanarak şampiyon oldu.

Hattat Traktör oyuncusu Kemal Bekçi, turnuvayı 33 golle tamamlayarak gol kralı oldu. Turnuvanın kalecisi ise Deva-1 takımından Yasin Yaslıkaya olurken, turnuvanın en centilmen takımı İreks Gıda seçildi.