Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kapaklı İlçe Gençlik Kolları üyeleri 25 yaşındaki Gizem Uzun ve 25 yaşındaki Ulaş Karayel, Kapaklı Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı olduklarını açıkladı. CHP Kapaklı teşkilatında şu ana kadar en genç aday adayları olan Uzun ve Karayel, başvuru dosyalarını CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan’a teslim ettiler.

Aday adaylığı ile ilgili açıklama yapan Gizem Uzun şunları söyledi:
“Değerli ailem, arkadaşlarım ve demokrasi yolculuğundaki yol arkadaşlarım,  Cumhuriyetimizin ve partimizin 2. yüzyılında, ülkemizin aydınlık yarınları için, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve yükselttiği partimizi, yıllar yılı her sokağını ve caddesini adım adım gördüğüm, bildiğim Kapaklı’da iktidara taşıdıktan sonra, ilçemize daha fazla katkı sunmak ve vatandaşlarımızın her türlü isteğine çözüm üretebilmek adına büyük bir gururla Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeliği’ne Aday Adayı olduğumu siz değerli partililerimiz ve Kapaklılı vatandaşlarımızla paylaşıyorum.”

CHP’li Yontar: Okullar iktidarın reklam alanı mı? CHP’li Yontar: Okullar iktidarın reklam alanı mı?

“KAPAKLI GENÇLİĞİNİN SESİ OLACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUM”

Ulaş Karayel ise, “Gençlik yıllarımın ilk dönemlerinden itibaren Bayrağı altında büyüdüğüm, Daha İnançlı, daha cesur adımlar için yürüdüğümüz bugünlerde baba ocağından sizlere sesleniyorum. Değişimin rüzgarıyla yepyeni bir hikaye yazmaya gençlik kollarımızın partimizin öz gücü olduğunu hatırlatmaya, Belediye Meclisimizde gençlik örgütlerimizin ve Kapaklı gençliğinin sesi olacağımıza söz veriyorum   Sokakta izimiz, örgütte sözümüz var!”şeklinde konuştu.