CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Yıldıran, yakın zamanda yönetimi değişen Kent A.Ş. ile ilgili meclis gündeminde konuşurken, “Suç olmasına rağmen hesabına para aktarıldığı tespit edilen belediye meclis üyesi Naciye Topçu neden hala görevde?” diye sordu.

“YAPILAN BİR ŞEY YOK”

Konuyla ilgili Kapaklı Belediye Meclisi Temmuz ayı 2. oturumunda konuşan Muzaffer Yıldıran, “Kent A.Ş.’ye yeni yönetim oluşturuldu hayırlı olsun. Daha önceki konuşmalarımda da söyledim. Kent A.Ş.’nin Kapaklı belediyesinin sırtına kambur yaptığını görüyorum. Yapılan bir şey yok, biz sürekli para aktarıyoruz. Oradaki arkadaşlara huzur hakkı çıkarılıyor. Hizmet için kurulmuşsa bu şirket eğer bir şeyler yapılması lazım. Geçen dönemde bir sürü konular üzerinde yanlışlar vardı. Bu yanlışlar içerisinde Naciye hanım da vardı. Bakıyoruz 3 yöneticiden 2’sini göndermişsiniz, 1 tanesini bu yönetim içerisine dahil etmişsiniz ve sayıları artırmışsınız. Bu yönetimde komple kişileri yenileyip karşımıza öyle çıkmanız gerekirdi. Ben Naciye hanımın şahsına bir şey demiyorum. O tablonun içinde olduğu için konuşuyorum. Bir belediye meclisi üyesi olarak bu görevi kabul etmeyecekti. O kirliliklerin yaşandığı, sahte kaşelerin olduğu süreçte o yönetimin içerisinde ise sıfırdan oluşturulan bu yönetimin içerisinde olmaması gerekirdi.” dedi.

“YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLAR KENDİLERİ İSTİFA ETTİ”

Yıldıran’a cevap veren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ise “Öncelikle bir düzeltme yapayım yönetimdeki arkadaşlar kendileri istifa etmiştir. İstifa nedenleri başkadır. Dolayısıyla Naciye hanım ‘ben görevime devam etmek istiyorum’ dedi, devam ediyor. Yargı süreci devam ettiği için yaptığınız konuşma etik değildir. Dolayısıyla Naciye hanımı zan altında bırakacak bir söylemi doğru bulmuyorum.” diye konuştu.

Kadın muhtarlardan Başkan Çetin’e ziyaret Kadın muhtarlardan Başkan Çetin’e ziyaret

Eleştirilerine devam eden Yıldıran, “Naciye hanımla ilgili konuyu eski Kent A.Ş. yönetim kurulu başkanı kendisi gazetecilere açıklamıştır. Belediye meclis üyesi arkadaşımızın hesabına para aktarılmıştır.’ dedi. Bir belediye meclis üyesi kendi hesabına para alamaz.  Hata olarak almışsa bile bu yönetimde gitmeliydi.” dedi.

“HİZMET İÇİN ORADAYIM”

AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Naciye Topçu ise “Kent A.Ş. Kapaklı’ya hizmet için kuruldu. Ben de halka hizmet için oradayım. Hiçbir suçun hiçbir kötülüğün içerisinde yer almadım. 4 aydır da huzur hakkı almadım” ifadelerini kullandı.