Kapaklı Gazetesi - Saha çalışmaları kapsamında Kapaklı'yı ziyaret eden CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın, haber merkezimize ziyarette bulundu. Ziyarette önümüzdeki seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Saygın, "Kapaklı’da da yükseliş trendi devam ediyor, makas kapandı kafa kafaya gidiyoruz. İyi bir adayla Kapaklı’da işi bitiririz." dedi.

"İYİ BİR ADAYLA KAPAKLI'DA İŞİ BİTİRİRİZ"

CHP'nin Tekirdağ'da yükselişte olduğunu belirten Saygın, "Tekirdağ’da yapılan anketlerde geçen genel seçimlere göre 7 puan yükseliş var, yüzde 45,7’ye gelmişiz. Bunu yüzde 50’nin üzerine çıkardığımız anda 4 yerine 5 vekil çıkarma durumumuz ortaya çıkıyor. Yani iyi gidiyoruz. Diğerleri bayağı güç kaybetti. AK parti yüzde 27,5’a düştü. İYİ Parti yüzde 13,5’ta duruyor. Kapaklı’da da yükseliş trendi devam ediyor, makas kapandı kafa kafaya gidiyoruz. İyi bir adayla Kapaklı’da işi bitiririz. Süleymanpaşa ilçemizde de geriye düştüler. Son yerel seçimde kaybettiğimiz bu ilçemizi de geri kazanacağız.” diye konuştu.

“AK PARTİ MİLLETİN GÖZÜNDEN DÜŞTÜ”

Ülkenin son 10 yılda geriye gittiğini belirten Saygın, “Ülkemizde siyasi mekanizmalar tam oturmuş değil. 20 yılın son 10 yılı maalesef geri gittik. AK Parti iyi başladı ama sonunu getiremediler. AK Parti artık milletin gözünden düştü. Esnafın hali perişan, esnaflarla ilgili taahhütlerimiz var. İktidara geldiğimiz de Esnaf bakanlığı kurulacak. Esnafın tüm sıkıntıları, sorunları o bakanlık tarafından çözülecek. Eğitim de maalesef geri kaldık çocuklar hiçbir şey bilmeden mezun oluyorlar.” dedi.

CHP’li Yontar: Atatürk’ü halkın gönlünden silemezsiniz CHP’li Yontar: Atatürk’ü halkın gönlünden silemezsiniz

YEREL BASININ SORUNLARINDAN BAHSETTİ

Ziyarette Saygın’a yerel basının sorunları ile ilgili bilgiler veren Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil ise “Ülkede krizin tüm sektörleri etkilediği gibi en çok etkilenen sektörlerden biri de basın oldu. Gazetenin girdileri çok ciddi şekilde arttı. 2 yıl önce 40 lira olan bir top gazete kağıdı şu an 550 lira, 7 liraya almış olduğumuz kalıp şu anda 40 lira. Tüm kalemlerde ciddi anlamda artış var. Tüm zorluklara ve sıkıntılara rağmen özveriyle mesleğimizi yaşatmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.