Kapaklı’da musluklardan akan kirli su nedeniyle duş alamadıklarını ifade eden vatandaş, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne (TESKİ) sitem etti.

Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti

Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi’nde bir evde yaşayan Süleyman Ç., çeşmeden akan suyu çekerek TESKi’ye sitem etti.

“AKAN SUYU GÖREN EV HALKI TİKSİNİYOR”

Çeşmeden akan kirli su yüzünden duş alamadıklarını ifade eden Süleyman Ç., “Ben 8 senedir Kapaklı’da yaşıyorum. Çeşmeden akan su ara ara böyle oluyordu ama 2 senedir iyice çoğaldı. Biz kaç gündür duş alamıyoruz. Çeşmeden akan suyu gören ev halkı tiksiniyor. Yazık değil mi? Durumumuz o kadar iyi değil biz bakkaldan su almak zorunda kalıyoruz” dedi.

“BİZ AFRİKA’DA MI YAŞIYORUZ”

Akan kirli su yüzünden beyaz eşyalarının bozulduğunu söyleyen Süleyman Ç., “Aylık 500 – 600 lira su faturası ödüyorum. Ama kullandığım suya bakın. Çamaşır ve bulaşık makinemin içi sapsarı olmuş durumda. Bunların bana açtığı zararı kim karşılayacak? Bu pis suda elbise mi yıkanır biz Afrika’da mı yaşıyoruz? Canımıza tak etti. Her yere şikayet edeceğiz” ifadelerini kullandı.