Çerkezköy’de hizmet veren Ünsallar Parke ve Çebibom İnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ünsal, firmasının Çerkezköy’deki 10. Yılını düzenlediği Tirit programıyla kutladı.
18 Şubat 2018 Pazar günü saat 19:30’da Çerkezköy Çınar Restaurant’ta düzenlenen yemek programı ile müşterilerini ağırlayan Ünsallar Parke ve Çebibom İnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ünsal, firmasının Çerkezköy’deki 10. Yılını kutladı. Düzenlenen Tirit programına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi Nuretttin Yekeler, Çerkezköy Belediyesi Eski Meclis Üyeleri Nurhan Yeşil, Hasan İşcan, Kapaklı Eski Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Demir, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan, SATİVES Yönetim Kurulu Başkanı Erol Buz, Çerkezköy Vezirköprülüler Dernek Başkanı Dursun Yıldız ile çok sayıda iş adamı katılım gösterdi.

‘’İNŞALLAH GELENEKSEL HALE GELİR’’

Firmanın Çerkezköy’deki 10. Yılına özel düzenlenen programda konuşan Ünsallar Parke ve Çebibom İnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ünsal, ‘’Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Afrin’deki askerlerimizi Allah muzaffer kılsın ve askerlerimize başarılar diliyorum. Ülke insanı olarak bizler ordumuzun yanındayız. Ünsallar Parke ve İnşaat firmamızın Çerkezköy’deki 10 yılı münasebetiyle bu Tirit programını düzenledik. İnşallah geleneksel hale gelir. Düzenlediğimiz bu Tirit gecemize katılan başka Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Vize Kaymakamı Soner Zeybek olmak üzere herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bir kusurumuz, hatamız olduysa bağışlamanızı istiyorum, afiyet olsun.’’ dedi.

MASALARLA TEK TEK İLGİLENDİ

Ünsal’ın konuşmalarının ardından Kapaklı Eski Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Demir, Kur’an-ı Kerim Tilaveti okudu. Okunan Kur’an sonrası Afrin Türküsü ile birlikte Afrin Zeytin Dalı Operasyonu görüntülerini içeren bir video izletildi. Videonun ardından Ünsallar Parke ve Çebibom İnşaat firmalarını tanıtan kısa slaytlar gösterildi ve Tirit servisine başlandı. Her masa ile tek tek ilgilenen İbrahim Ünsal, Tirit’i masalara kendi elleriyle servis etti.