Süleymanpaşa’dan Çerkezköy’e 06.45’te ilk kalkış yapan otobüsü Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak uğurladı.

Süleymanpaşa’dan saat 06.45’de Çerkezköy’e hareket eden otobüsü uğurlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Bugün mesaimize Süleymanpaşa ilçemizden Çerkezköy ilçemize ilk seferini gerçekleştirecek olan 34 No’lu otobüs hattımızı yolcu ederek başladık. Sevgili hemşerilerim bugünden itibaren Çerkezköy-Süleymanpaşa ilçeleri arasında aktarma yapmadan güven ve konforla seyahat edebileceksiniz. Şehrimizin ulaşım ağı kalitesini arttırmak için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

SON ARAÇ 19.30’DA KALKACAK

Çerkezköy-Süleymanpaşa arasında 17 Nisan itibariyle aylar sonra ulaşım köprüsü kuruldu. İki ilçeden günde karşılıklı olarak 15 sefer yapılırken, Süleymanpaşa’dan ilk araç 06.45’te, Çerkezköy’den ise ilk araç 06.30’da kalkış yapacak. Çerkezköy ve Süleymanpaşa’dan en son araç ise 19.30’da kalkacak.

“VATANDAŞLAR TÜM DURAKLARDAN İNDİ BİNDİ YAPABİLECEK”

17 Nisan itibariyle başlayan seferlerle birlikte TEKULAŞ’a ait 34 numaralı hat ile Süleymanpaşa Yeni Otogar’dan kalkarak Tekirdağ Şehir Hastanesi- NKÜ Araştırma Hastanesi-Çorlu-Çerkezköy arasında hizmet verecek. Ayrıca vatandaşlar araç güzergâhındaki aktif kullanılan tüm duraklardan indi bindi yapabilecek.

Motorlu kara taşıt sayısı 330 bin 860’a ulaştı Motorlu kara taşıt sayısı 330 bin 860’a ulaştı

ÇERKEZKÖY KİPA SON DURAK

Süleymanpaşa-Çerkezköy seferi 34 numaralı hattın güzergahı ise; Süleymanpaşa Yeni Otogar, Tekirdağ Şehir Hastanesi, Çarşı, Eski Otogar, Baykallar, Alkaya, Üniversite Kapısı, Araştırma Hastanesi, Beyazköy, Demirkaya(Yenice) Çorlu Otogarı, Borsa Meydanı, Veliköy, Kızılpınar, Çerkezköy Otogar, Çarşı, Çerkezköy Kipa Son Durak.