Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde gerçekleştirilen, işletmeler tarafından merakla beklenen, Trakya bölgesinin ilk ve tek endüstriyel fuarı olan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, 13 Eylül’de 7’nci kez kapılarını açacak.

Geride kalan 6 fuarda yüzlerce firmanın yeni ticari anlaşmalara imza atmasına olanak sağlayan ve her sene daha da geniş kitlelere hitap eden Çerkezköy Endüstriyel Fuarı ile ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “Ülkemizin üretim üssü olan bölgemizde üyelerimizin networklerini geliştirme ve yeni ticari anlaşmalara imza atmaları adına 7’incisi gerçekleşecek olan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı için çalışmalarımızın başladığını belirtmekten mutluluk duyuyorum.

“FUARIMIZ HAZIR OLACAK”

Bildiğiniz üzere ÇEF, ülkemizin altın boynuzu olan Trakya’mızın ilk ve tek endüstriyel fuarı olma özelliği taşıyor. Her geçen yıl daha da geniş kitlelere hitap eden, katılımcı ve ziyaretçilerine en iyi imkanı, iş anlaşmalarını yakalama fırsatı sunan fuarımız, bu sene çok daha heyecanlı geçecek. Bölgemizin en önemli kuruluşları fuarımızda yerini alacak.  Yeni teknolojik gelişmeleri keşfetmek, endüstrideki son trendleri yakalamak ve benzersiz iş fırsatlarına erişim sağlamak için fuarımız hazır olacak.” dedi.

Tekirdağ’da SİBERAY etkinliği düzenlendi Tekirdağ’da SİBERAY etkinliği düzenlendi

İŞ DÜNYASININ NABZI ÇEF’TE ATACAK

Endüstriyel fuarın sektör liderliğini, yenilikçi şirketleri ve yetenekli personelleri bir araya getireceğini kaydeden Çetin, “Yüksek teknoloji ürünleri, otomasyon çözümleri, enerji verimliliği projeleri ve daha pek çok konu çalışmalar düzenlenecek. Ayrıca, en son ürünleri sergileyen birçok stant sayesinde firmaların üst düzey temsilcileriyle tanışma fırsatı yakalayacaksınız. Endüstriyel Fuar, aynı zamanda iş bağlantıları ve işbirliği olasılıkları sağlamak adına önemli bir köprü olacaktır.

“SİZİ HEYECANLA BEKLİYORUZ”

İş dünyasının önde gelen profesyonelleriyle aynı çatı altında buluşacak, projelerinizi tanıtacak ve yeni pazarlara açılmak için fırsatları değerlendirebileceksiniz. İş dünyasının nabzını tutan bu fuarda yer almak, sektördeki gelişmeleri yakından takip etmek ve bağlantılarınızı genişletmek için fuarımıza katılımlarınızı bekliyoruz. Unutmayın, Endüstriyel Fuar sadece iş dünyasının geleceğini şekillendiren bir etkinlik değil, aynı zamanda sizin de katılımınızla daha büyük başarılara imza atacağımız bir platformdur. Sizi heyecanla bekliyoruz.” dedi.