CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer’in açıkladığı vizyon projelerinde, veriye dayalı değerlendirmeler ışığında, alanlarında uzman ekiplerle bir araya gelerek hazırlanan vizyon projelerinin arasında Tekirdağ Fuar ve Kongre Merkezi, Raylı Sistem Projeleri ve Süleymanpaşa Sahil Alanı Düzenleme Prestij Projesi bulunuyor.

SPOR TESİSLERİ EKLENECEK

Süleymanpaşa Sahil Alanı Düzenleme Prestij Projesi kapsamında sahil dolgu alanı yeşil alanlar, yürüyüş ve bisiklet yolları, spor alanları ile zenginleştirilecek. Marina bölgesinin entegrasyonunu güçlendirmek için balıkçı çarşısı, çeşitli kafe ve restoranlar inşa edilecek. Aynı zamanda alana basketbol, futbol, voleybol sahaları gibi spor tesisleri de eklenecek. Tekirdağ’ı ziyaret eden misafirlerin konaklama ihtiyacını karşılayacak misafirhane, otel; iş ve sosyal yaşamın birleştiği toplantı ve seminer salonları, her türlü etkinlik için uygun nikâh/ davet salonları, açık ve kapalı otopark alanları da proje kapsamında yer alacak.

TRAMVAY HATTI PROJELER ARASINDA

Çorlu Devlet Hastanesi- Ergene Yeşiltepe Tramvay Hattı, Çerkezköy TCDD Garı- Kapaklı Merkez Arası Tramvay Hattı ile Veliköy - Kızılpınar Tramvay Hattı projeleri ulaşım alanında hayata geçirilecek projeler arasında. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları iş birliği ile Çerkezköy- Çorlu TCDD Garı Banliyö Hattı Projesi başlatılacak.

AFET MUTFAĞI VATANDAŞLARA HİZMET VERECEK

Başkan Yüceer, Malkara’da incelemelerde bulundu Başkan Yüceer, Malkara’da incelemelerde bulundu

. Fuarlar, sergiler, konferanslar ve diğer etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Tekirdağ Fuar ve Kongre Merkezi, olası bir afet sırasında üsse dönüştürülerek toplanma alanları, geçici barınma alanları, lojistik merkezi, afet mutfağı ve afet reviri olarak vatandaşlara hizmet verecek.