Kapaklı Gazetesi - Boşanma aşamasındaki bir kişi, eşini sokak ortasında bıçaklayarak yaraladı. 3 çocuk annesi kadının daha önce de bir televizyon programına çıkarak yardım istediği öğrenildi.
Olay, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi Barış Manço Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre 3 çocuk annesi E.A, (28) boşanma aşamasında olduğu eşi Ö.A. (33) tarafından sokak ortasında bıçaklandı.
BIÇAKLAYIP KAÇTI
Karnından, yüzünden, omuz ve kolundan 5 bıçak darbesi alan kadını gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Boşanma aşamasındaki eşini bıçaklayan Ö.A. olay yerinden kaçarak izini kaybettirmeye çalıştı.
POLİS PEŞİNİ BIRAKMADI
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan kadına müdahale ederek, yaralıyı Tekirdağ Şehir Hastanesi’ne sevk etti. Polis ekipleri ise kaçan zanlının yakalanması için geniş çalışma başlattı. İl genelinde araştırmalarını sıklaştıran Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri şahsın İstanbul'a kaçtığını tespit etti. Sabah 04.00 sıralarında operasyon düzenleyen ekipler, şahsı gözaltına alarak Tekirdağ'a getirdi. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
Hastanede tedavi altına alınan kadının durumunun ağır olduğu öğrenildi. Öte yandan E.A. adlı kadının daha önceden bir televizyon programına çıkarak yetkililerden yardım talep ettiği öğrenildi.







