Gayrimenkul serüvenim 2016 yılında başladı. İşin gerekliliği ile sürekli hareket hali, yeni insanlar ve yeni bilgiler edinmekle birlikte ‘işte benim işim’ düşüncesi net bir şekilde gün yüzüne çıktı.

Her alanda olduğu gibi Gayrimenkul sektörü de bilgi, birikim ve tecrübenin yanı sıra sürekli değişen hukuki sistemde daimi eğitim süreçlerinden geçmek ve güncellenmek isteyen bir iş modeli. Bu sebeple Gayrimenkul sektörü adına aldığım eğitimler, okuduğum kitap, makale, yasal tüzükler ve danışmanlık tecrübemin de yanı sıra eğitime verdiğim önem doğrultusunda halen Anadolu Üniversitesi Emlak Yönetimi okumaktayım.

Aynı zamanda vatandaşlarımızı bilgilendirmek ve aklına takılan soruları cevaplayabilmek adına iki yıldır Gayrimenkul konusunda köşe yazarlığı yapmaktayım.

Bugüne değin müşterilerimden aldığım geri bildirimler doğrultusunda güvenilir, etik, saygılı, ilkelerine bağlı ve samimiyetle çalışan bir danışman olarak güvenlerini sağlamış olmak, işime duyduğum saygı ve özverinin meyvelerini topluyor olmanın verdiği mutlulukla Gayrimenkul sektörüne değer katmaya devam ediyorum.

DUYGU ŞAHİN

Lisanslı Gayrimenkul Profesyoneli

Gayrimenkul Yatırım Danışmanı

Amazon Team Gayrimenkul Ekip Lideri