Lise öğreniminde özel yetenek sınavına tabi güzel sanatlar liseleri ve üniversite öğreniminde özel yetenek sınavına tabi eğitim fakültelerinin müzik bölümleri ile konservatuvara hazırlanan Çorlulu öğrencilere destek olmak amacıyla Çorlu Belediyesi Kültür Merkezi’nde başlayacak olan özel yetenek sınavı hazırlık kursu, müzik alanında yetenekli olan öğrencilere farklı kapılar aralayacak.

"ÜCRETSİZ KATILMAYA HAK KAZANACAK"

"Haydi çocuklar sinemaya gidelim" etkinliği düzenlendi "Haydi çocuklar sinemaya gidelim" etkinliği düzenlendi

Başvurunun detayları hakkında açıklama yapan yetkililer, “Özel yetenek sınavı hazırlık kursuna başvurmak isteyen öğrenciler, öncelikle başvuru formunu dolduracak. Formu dolduran öğrenciler, daha sonra kurs öğretmenlerinin hazırladığı yetenek sınavına girecek. Bu sınavı başarıyla geçen öğrenciler, Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılacak özel yetenek sınavı hazırlık kursuna ücretsiz katılmaya hak kazanacak” dedi.

8 Ocak 2024 tarihinde başlayacak özel yetenek sınavı hazırlık kursu; pazartesi, çarşamba ve perşembe günleri 18.00 – 21.00 saatleri arasında Çorlu Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceğini söyleyen yetkililer,  “Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 4449959 numaralı iletişim hattından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne ulaşabilecek” diye konuştu.