Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "cinsel taciz" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle hakkında iddianame düzenlendiği haberlerinin ulusal basında yayınlanması üzerine açıklamalarda bulundu.

“OLAY TAMAMEN GERÇEK DIŞI”

Konuyla ilgili açıklama yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Dün akşam CNN TURK televizyonunda şahsımı hedef alan haber ile ilgili kamuoyunu aydınlatmak adına açıklama yapma gerekliliği doğmuştur.

Başkan Yüksel koronavirüse yakalandı Başkan Yüksel koronavirüse yakalandı

Haberde bahsi geçen olay tamamen gerçek dışı bir iddiadan ibarettir. Şahsımın iddia edildiği gibi, herhangi bir kimseye yönelik suç teşkil eden en ufak bir eylemi olmamıştır.

Konu yargıya intikal etmiştir. Bu konuda tüm hukuki haklarımı sonuna kadar kullanacağımı beyan ediyorum. Kamuoyunun yargıya intikal etmiş olan bu olay karşısında, yargı sürecini engelleyici yorum ve değerlendirmelerden kaçınmasını önemle rica ediyorum.

Yargıya intikal etmiş bu konu hakkında Yüce Türk adaletinin yapacağı yargılamaya, vereceği karara ve de sürecin sonunda üzerime atılı bu asılsız iddialar ile ilgili masumiyetimin tescilleneceğine inancım tamdır. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim.” ifadelerini kullandı.