Halı sahada düzenlenen bir futbol maçında talihsiz bir an yaşayan Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, sakatlandı. Hastaneye kaldırılan ve ameliyat geçiren Başkan Var’a iki platin takıldı. 

Edinilen bilgilere göre, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, bir halı sahada futbol maçına çıktı. Bir pozisyonda yere düşen ve ayak bileği kırılan Başkan Var, hemen hastaneye sevk edildi. Tedavi için Tekirdağ Yaşam Hastanesi’ne götürülen Var, acil ameliyata alındı. Ameliyat sonrasında Başkan Var’ın ayığına iki platin takıldı. Ameliyatı ise Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın oğlu olan Ortopedi Uzmanı Mehmet Albayrak gerçekleştirdi.  

AMELİYAT BAŞARILI GEÇTİ 

Başkan Var’ın sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Hastane yetkilileri, ameliyatın başarılı geçtiğini ve Başkan Var’ın tedavisinin devam ettiğini açıkladı. Şarköy Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise Başkan Var’a geçmiş olsun dileklerinde bulunularak, sağlığına kavuşması için tüm duaların kendisiyle olduğu belirtildi. 

Büyükşehir belediye meclisi Yüceer başkanlığında ilk kez toplandı Büyükşehir belediye meclisi Yüceer başkanlığında ilk kez toplandı