Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı ile birlikte Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokuluna ziyaret gerçekleştirdi.

Kadın muhtarlardan Başkan Çetin’e ziyaret Kadın muhtarlardan Başkan Çetin’e ziyaret

“ÖĞRENCİLERİMİZ BİZLERİ GURURLANDIRIYOR”

Tekirdağ şampiyonluğunun ardından katıldığı bölge müsabakalarında da şampiyonluğa ulaşan Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol takımı ziyaretinde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İlçemizde önce eğitim anlayışıyla okullarımızın, öğrencilerimizin her daim yanında oluyoruz. Yine ‘Spor Kenti Kapaklı’ vizyonuyla da eğitimle birlikte sportif anlamda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öğrencilerimizin hem eğitim hem sporda aldıkları başarılar bizleri gururlandırıyor.

“TÜRKİYE FİNALLERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Yakın zamanda Tekirdağ şampiyonu olarak ziyaretime gelen ve bölge şampiyonluğu için söz veren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Okul Müdürümüz Levent Akın ve beden eğitimi öğretmenimiz Sergen Gürgen’e de teşekkür ediyorum. Takımımıza 4-8 Mart’ta Manisa’da yapılacak Türkiye finallerinde başarılar diliyorum” dedi. 

Başkan Çetin’in konuşmalarının ardından Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol takımı öğrencilerine başarı belgeleri takdim edildi.