Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi Play-off müsabakalarını namağlup tamamlayarak şampiyon olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, şampiyonluk kupasını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a hediye etti.

Başkan Akay, Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımını makamında ağırladı. Şampiyon sporcuların Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ve Enver Bayram, Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri ve teknik heyet de yer aldı.  

“BİZİ DESTEKLEYEN HERKESE TEŞEKKÜRLER”

2023-2024 sezonunda Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edeceğini belirten Antrenör Ercan Çete, “Öncelikle bizlerden bugüne kadar hiçbir desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Vahap Akay’a, Kulüp Başkanımız M. Şahin Yılmaz’a, sağlık sponsorumuz İrmet Hastanesi’ne ve bizi destekleyen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

“TAKIMIMIZ HERKESİ YANILTTI”

Kadın Basketbol Takımı sporcularının sezon boyunca inanılmaz bir performans gösterdiklerini ifade eden Antrenör Ercan Çete, “Oyuncularımın hepsi yürekleri ile oynadılar. Bizim direktiflerimizi çok iyi algılayıp, sahada en iyi şekilde uyguladılar. Bu vesile ile tüm sporcularımı ve teknik heyetimi bir kez daha tebrik ediyorum.” diye konuştu. Play-Of müsabakaları öncesinde takımların şampiyon olma ihtimalleri ile ilgili bazı platformlarda değerlendirmeler yapıldığını kaydeden Takım Menajeri Arif Karaavcı, “Bizim takımımızın şampiyon olma ihtimalini yüzde 0 olarak görüyorlardı. Bize hiç şans tanımıyorlardı. Fakat, takımımız herkesi yanılttı ve şampiyon olarak 1. Lig’e yükseldik.” dedi. 

“1. LİG’DE EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEKLER”

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Şahin Yılmaz, “Sporcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Bu süreçte bizlere inanan ve destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Fakat en büyük teşekkürü de her zaman yanımızda olan, bizlerden hiçbir desteği esirgemeyen Belediye Başkanımız Vahap Akay’a etmek istiyorum. İnşallah sporcularımız, Çerkezköy’ü önümüzdeki sezon 1. Lig’de en iyi şekilde temsil edecekler.” açıklamalarında bulundu.

Irmak, Kapaklı’ya birincilik getirdi Irmak, Kapaklı’ya birincilik getirdi

“BÜYÜK BİR GURUR YAŞATTINIZ”

 Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay ise “Çerkezköy Belediyesi bugüne kadar her zaman sporun ve sporcunun yanında oldu. Elimizden geldiğince tüm spor branşlarında sporcularımıza destek olmaya gayret ettik. Bu süreçte çok büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’ni şampiyon tamamlayan, ardından da Play-Of turlarında tüm rakiplerini mağlup ederek Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’ne yükselen takımımızı gönülden tebrik ediyorum. Çerkezköy’ü ve bölgemizi en iyi şekilde temsil ettiniz. Bizlere çok büyük bir gurur yaşattınız.” dedi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

2023-2024 sezonunda Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Kadın Basketbol Takımına şimdiden başarılar dileyen Akay, “Kulüp yönetimimizi, teknik heyetimizi ve sporcularımızı bir kes daha gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Akay, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirirken, Kadın Basketbol Takımı da kazandıkları şampiyonluk kupasını Başkan Akay’a hediye etti.