8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan DEVA Partisi Kapaklı Kadın Politikalar Başkanı Aynur Öztürk; fedakârlık, hoşgörü ve özveride toplumun önemli bir yapı taşı olan tüm kadınların kadınlar gününü kutladı.

DEVA Partisi Kapaklı Kadın Politikalar Başkanı Aynur Öztürk mesajında şu ifadeleri kullandı: “Bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü 6 Şubat’ta yaşadığımız depremin acısıyla karşılıyoruz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Kadın merhametin sevginin hoşgörünün özverinin temsilidir. Kadın annelik gibi kutsal bir görevi üstlenen ve bunun yanında yaşamın her zorluğunu omuzunda taşıyan fevkalade bir varlıktır.

Kadına şiddeti durdurmak önlemek herkesin görevidir. Tüm kadınların sağlıklı sevgi dolu şiddete maruz kalmadan yaşamalarını diliyorum.

Kaymakamlıkta değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi Kaymakamlıkta değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

DEVA Partisi olarak fiziksel, ekonomik ve duygusal şiddet başta olmak üzere her türlü şiddetle mücadele edeceğiz. Bu kapsamda DEVA Partisi önleme, karışma, kavuşturma ve destek politikaları başlıkları altında çözüm isteyecek ve kadınları koruyacaktır. Tüm kadınların umudu olacaktır.

8 Mart dünyada eşitliğin, kalkınmanın ve daha huzurlu yaşamanın özlemini dile getirildiği gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.”