Kapaklı Gazetesi - Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerle ilgili ilçe genelinde uygulama gerçekleştiren Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 13 kişiye toplam 5 bin 96 TL idari para cezası uyguladı.

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlerle ilgili vatandaşlara olan uyarılarını sürdürüyor. Ayrıca şehir genelinde de devriye gerçekleştiren emniyet ekipleri, yasaklara uymayan vatandaşlara kişi başı 392 TL idari para cezası uyguluyor.

MANGALCILARA CEZA KESİLDİ

Gerçekleştirilen uygulamalar kapsamında Atatürk Mahallesi Turgut Özal Caddesi yanında bulunan bir arazide toplu şekilde masada oturan 8 kişiye 5326 sayılı Kabahaler Kanununun 32. Maddesi uyarınca idari işlem yapıldı. Ayrıca şahıslara 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282. sayılı maddesince de cezai işlem gerçekleştirildi.

TÜM İHBARLAR DEĞERLENDİRİLİYOR

Öte yandan Cumhuriyet Mahallesi Erdem Sokak’ta bulunan bir adreste kumar oynandığına yönünde ihbar alan emniyet ekipleri, bahse konu adreste bulunan 5 kişiye de tedbirlere uymadığı gerekçesiyle idari yaptırım uyguladı.