Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kahramanmaraş’a giderek depremzede çocuklar ve aileleri ile buluşan Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran ve yönetimi, Gönül tıraşı, gönül salıncağı ve gönül oyuncağı projelerini burada da sürdürdü.

Geçici görevi nedeniyle Kahramanmaraş'ta olan Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır da Başkan Taşkıran ve yönetimine çalışmalarında destek oldu. Gönül Salıncağı'na binerek gönüllerince eğlenen depremzede çocuklar, dernek yönetimi ile birlikte bölgeye gelen kuaförler tarafından tıraş edildi. Ayrıca çocuklara dernek yönetimim tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

“RABBİM HAYIRLARIMIZI KABUL BUYURSUN”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran, “Nerede olduğumuzu sorarlar ise Kahramanmaraş’ta depremzedelerle beraber olduğumuzu söyleyin. Bizler Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği olarak gönüllerde, kalplerde, dualarda, gönül tıraşı, gönül salıncağı ve gönül oyuncağı projelerimiz için depremzede kardeşlerimizin evlatlarımızın, abilerimizin, annelerimizin dedelerimizin, yanına onların dualarına mazhar olmak için Kahramanmaraş’a geldik. Rabbim hayırlarımızı kabul buyursun.” dedi.

“DÜNYANIN EN GÜZEL YERİ BİR ÇOCUĞUN KALBİDİR”

Büyükşehir’den meclis üyelerine yönelik eğitim Büyükşehir’den meclis üyelerine yönelik eğitim

Depremzede çocukları bir nebzede mutlu etmek için bölgede olduklarını belirten Başkan Taşkıran, “Bugün yönetimimizle birlikte Kahramanmaraş’a geldik. Çok duyguluyuz. Bizlerde depremzede çocuklarımızı ve ailelerini bir nebze olsun mutlu etmek için, bir yudum mutluluk dolu günler yaşatmak için buralara geldik. Gönül tıraşı, gönül salıncağı ve gönül oyuncağı projelerimiz ile etkinlikler yapıyoruz. Onların yüzündeki gülümsemelerde bir nebze katkımız var ise ne mutlu bize. Rabbim ülkemize bir daha böyle bir acılar yaşatmasın.

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği kuruluşundan bu yana iyilik yapmayı, hizmet etmeyi ilke edinmiş bir dernektir. Böylesine güzel sosyal projelerin öncüsü olduk ve olmaya devam edeceğiz. Derneğimizin kuruluş amacına binaen vatandaşlarımıza hizmet etmeyi kendimize görev edindik. Dünyanın en güzel yeri bir çocuğun kalbidir.” diye konuştu.

kapakli-alacamlilar-dernegi-deprem-2kapakli-alacamlilar-dernegi-deprem-1kapakli-alacamlilar-dernegi-deprem-3