Destan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Öklük'ün gündeme getirdiği ve AK Parti Teşkilatları tarafından sahiplenilmediği iddiasına karşı AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Tekin Yenigün, şahsına ait sosyal medya hesabından kamuoyuna duyuru başlığı altında paylaşım yaptı.

“ÖNEMLİ OLAN HİZMET YARIŞINDA BEN DE VARIM DİYEBİLMEKTİR”

Yenigün paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

CHP’li Yontar: Barış içindeki Türkiye’yi kuracağız CHP’li Yontar: Barış içindeki Türkiye’yi kuracağız

“Tekirdağ Destan Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Sayın Mustafa Öklük beyin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığım süreci ile ilgili olarak şahsım adına kaygılarını dile getirmesini saygıyla karşılıyorum. Lakin bendeniz kendi cenahımdan baktığımda Partimin ve Tekirdağlı hemşerilerimin büyük bir ciddiyet ve vakarla beni desteklediklerini görüyorum. Zaten benim adaylığım takdir ve tezahürat beklentisi için gerçekleşmediğinden böyle bir algıya düşmeyi doğru bulmuyorum. Önemli olan hizmet yarışında ben de varım diyebilmektir. Bize düşen budur. Gerisi Yüce Allah'ın takdirine kalmıştır. 

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Biz bize düşeni bize yakışan bir şekilde yaptık. Bunu yaparken de başta İl Başkanımız Sayın Av. Ali Gümüş olmak üzere partili partisiz tüm dostlarımızdan, basınımızdan ve sivil toplum kuruluşlarımızdan çok güzel teşvik ve takdir aldık. Ankara’da TBMM’ye ve Genel Merkezimize yaptığımız ziyaretlerde de hem sayın vekillerimizden hem de Genel Merkez yetkililerimizden çok sıcak ve yakın ilgi gördük. Bu vesile ile hepsine bir kez daha teşekkür ediyorum.

“DURUŞUMUZ DEĞİŞMEZ”

Bizim için aday gösterilsek de gösterilmesek de birdir. Duruşumuz değişmez. Milletimiz memleketimiz için önümüze ne konmuşsa onu en iyi şekilde yapmaya devam ederiz. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin.”