Kapaklı Gazetesi - AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı, 3. Olağan Kongre startını vererek mahalle delege seçimini gerçekleştirdi.

AK Parti Kapaklı 3. Olağan Kongresi mahalle delege seçimleri, Hanedan Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Sabah saat 10.00’da başlayan seçimler 17.00’da tamamlandı. Her mahallede tek listenin girdiği  delege seçimlerinde, toplam 400 delege seçildi..

‘’DELEGE SAYIMIZDA DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK’’

Seçimlerle ilgili açıklama yapan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanvekili Mehmet Aymak, “Kapaklı İlçe teşkilatımız 3. Olağan kongre öncesi delege seçimini gerçekleştirdi. Partimizin tüzüğü gereği önce delegeler daha sonra ilçe başkanı ve yönetimi seçiliyor. Bugün Kapaklımızdaki 17 bin 500 üyemiz mesaj yöntemi ile buraya gelerek burada mahalle bazlı delegeyi seçmiş oldular. Kapaklımızda toplam 400 tane delege var. Her mahallenin üye sayısına göre delegemiz farklılık gösteriyor. Nüfusu az olan mahallelerimizde iki delege varken, fazla olanlar da 119 delegeye kadar çıkıyor. Delege sayımızda bir değişiklik olmayacak. Kişiler de üyelerimizin tercihine göre değişebilir. Şu an ilçemizde bir ilçe başkanımız yok, o atandıktan sonra kendi yönetimini kuracak. Kesin olmayan tarihe göre 9 Şubat’ta Kapaklı için kongre tarihi verildi. Fakat şu an için kesin değil, değişebilir de. Delege seçimleri sonuçlarının partimize, Kapaklı’ya ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.