1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26.dönem milletvekili genel seçimlerinde 5. Sıra Tekirdağ milletvekili adayı olan Ömer Karadeniz ilçe teşkilatında absın açıklaması düzenledi.

Toplantıda konuşan Ömer Karadeniz, “Allah’ın izniyle 2 Kasım’da Ak Parti tek başına iktidar olacak. Bu yolda elimizden ne geliyorsa fert olarak, teşkilat olarak yerimize, listedeki sıramıza bakmadan çalışacağız ve 2 Kasım’da Ak Parti’yi iktidar edeceğiz. Bu konuda ümitliyiz, asla ümidimiz yitirmedik” dedi.

İlçe teşkilatında düzenlenen basın açıklamasına milletvekilleri Ömer Karadeniz ve Ayşe Doğan’ın yanı sıra milletvekili aday adayları Ceylan Yanar, Nurten Pandir, Gökhan Alphan, İlçe başkan yardımcıları Av. Ercan Üçel, H. İbrahim Demirel, Kadın kolları başkanı Nezahat Erdoğan, Gençlik kolları başkanı Ayhan Erdal ve partililer katıldı.

İLÇEMİZDEN İLK DEFA BİR ADAYIMIZ ÇIKTI

Programın açılış konuşmasını Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Av. Ercan Üçel yaptı. Üçel konuşmasında, “Öncelikle bu bir süreçti. 26. Dönem milletvekili adaylarımız belli olmuştur. Kapaklımızda tarihte bir ilk olmuştur. İlk defa bir milletvekili adayımız çıkmıştır. Ömer Karadeniz beyi kutluyorum. Ayşe Doğan vekilimiz daha önce zaten listede idi. Yine listedeki yerini korumuştur.  Biz teşkilat olarak bir önceki dönemden daha çok çalışarak desteklerimizi vereceğiz.

Artık içinde bulunduğumuz dönemi sizlerde biliyorsunuz. Sancılı bir süreçten geçiyoruz. Bu işin dönüşü yok. Artık kurtuluş savaşı dediğimiz noktadayız. Bu nedenle bu dönemki çalışmalarda gerek aday adayları arkadaşlarımız gerek eski ve yeni yönetimlerimiz ile birlikte canla başla çalışmamız gerekmektedir. Bu kısa dönemde adaya dayı olup partimize destekte bulunan milletvekili aday adaylarımız Ceylan Yanar, Nurten Pandir ve Gökhan Alphan’a teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

omer-karadeniz-ak-parti-tek-basina-iktidar1TEK BAŞINA,  İŞ BAŞINA

Üçel’in ardından konuşan Tekirdağ milletvekili adayı Ömer Karadeniz ise önümüzdeki yapılacak olan seçimlerin tarihi bir seçim olacağını söylerken, “Tarih tekerrürlerle doludur. Ak Parti 2001 yılında kuruldu. 3 Kasım 2002 yılında tek başına iktidar oldu. Önümüzde 1 Kasım’da seçim var. İnşallah partimiz 2 Kasım’da tek başına iktidar olacak. Bizim sloganımız şu olacak “Tek Başına, İş Başına” Bizim buna inancımız tamdır. Belki milletimiz bize bir ikaz çekti 7 Haziran’da. Ama biz asla ümitsizliğe düşmedik, milletimizin bu ikazını başımızın üstüne koyup inşallah o şekilde yolumuza devam edeceğiz.  Biz ikazı aldık, milletimiz bizden vazgeçmiş değil. Allah’ın izniyle 2 Kasım’da Ak Parti tek başına iktidar olacak. Bu yolda elimizden ne geliyorsa fert olarak, teşkilat olarak yerimize, listedeki sıramıza bakmadan çalışacağız ve 2 Kasım’da Ak Parti’yi iktidar edeceğiz. Bu konuda ümitliyiz, asla ümidimiz yitirmedik” dedi.

AK PARTİ 2 KASIM’DA TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAK

Karadeniz milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un “Âtiyi karanlık görerek azmi bırakmak... Alçak bir ölüm varsa, emînim, budur ancak.”  Dizeleriyle sözlerine son verirken “Biz asla ümitsiz olmadık. Allah’ın izniyle 2 Kasım’da Ak Parti tek başına iktidardır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ÜLKEMİZİ BÖLMEK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ

Programda son konuşmayı Ak Parti Tekirdağ 2. Sıra milletvekili adayı Dt. Ayşe Doğan yaptı, Doğan, “Tekrarlanacak seçimde hepimizin yolu açık olsun. Daha önceki çalışmalarımızda Kapaklımızın göstermiş olduğu başarı çok güzeldi. Güzel sonuçlar olduk. Ülke olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulduğu bu günlerde yine omuz omuza, hep birlikte sizlerle yürümekten gurur ve şeref duyuyorum. Bu zor günlerde ecdadımıza uygun bir şekilde Osmanlı ruhuyla yeniden canlanacağız. Bu ülkeyi bölmeye, parçalama çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Rabbim bizlerin yar ve yardımcımız olsun. Durmak yok, yola devam” dedi.
ak-parti-kapakli-teskilat