Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri ile ilgili konuşan Çerkezköy TSO Başkan Adayı Rahmi Yılmaz, Ahmet Çetin ve Çerkezköy TSO Başkanı Süleyman Kozuva seçimden çekildiği takdirde kendisinin de seçime katılmayacağını belirtti.

Modern ulaşım hizmetlerine yönelik sunum gerçekleştirildi Modern ulaşım hizmetlerine yönelik sunum gerçekleştirildi

Çetin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in adaylık açıklamasının ardından, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva da bir açıklamada bulunarak, “Rahmi Yılmaz aday olmazsa oda seçimlerine aday olmayacağım.” dedi. Kozuva’nın bu çağrısına Çerkezköy TSO  Meclis Üyesi ve Başkan Adayı Rahmi Yılmaz’dan cevap niteliğinde bir açıklama geldi.

“ŞARTLARIMI KABUL EDERLERSE BEN DE ÇEKİLECEĞİM”

Çetin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’e seçimde başarılar dileyen Çerkezköy TSO Başkan Adayı Rahmi Yılmaz, Çetin ve Kozuva’ya adaylıktan çekilme çağrısında bulundu. Yılmaz, “Süleyman Bey’in adaylık şartını öğrendim. Ben de gençlerin ve kadınların önünü açmak adına kendilerine bir çağrıda bulunmak istiyorum. Eğer Ahmet Çetin ve Süleyman Kozuva adaylıktan çekilirse ben de çekilirim. Bir diğer şartım da seçimlerin oda binasında değil, bir devlet kurumunda, okulda yapılmasıdır. Eğer kendileri şartlarımı kabul ederlerse, ben de adaylıktan çekileceğim.” dedi.