Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu gerçekleştirildi Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu gerçekleştirildi

Kapaklı Gazetesi - Günlerdir sahada çeşitli firmaları ziyaret edip sahipleriyle sohbet eden Çerkezköy TSO Başkan Adayı Ahmet Çetin yoğun ilgi görüyor. Sarı Liste adayı Ahmet Çetin, seçim çalışmaları kapsamında Optimed Hastanesi ve Çerkezköy merkezinde bulunan firmaları ziyaret etti. 

SAHA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Çerkezköy’de birçok firmayı ziyaret eden Çerkezköy TSO Başkan Adayı Ahmet Çetin ve ekibi, gördükleri ilgiden oldukça memnun kaldı. Firma sahipleri Ahmet Çetin ve ekibine destek verirken, uzun süren sohbetlerde yapıldı. So ziyaretlerinde Çerkezköy Atatürk Caddesi, Öztrak Caddesi üzerinde hizmet veren Çerkezköy TSO Üyesi firmalara yoğunlaşan Sarı Liste ekibi, 4., 6., 10. ve 14. Meslek Komitesi kapsamında ziyaretler gerçekleştirdi.
 
OPTİMED HASTANESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Önceki gün Çerkezköy’de İRMET Hospital’i ziyaret eden Çerkezköy TSO Başkan Adayı Ahmet Çetin ve ekibi,  Çerkezköy’ün bir diğer özel hastanesi olan OPTİMED Hastanesi’n ziyaret etti. Hastane Genel Müdürü Opr. Dr. Ayhan Arslan ile bir araya gelen Ahmet Çetin ve ekibi, yaklaşan seçim öncesi destek istedi. Arslan, Sarı Liste’ye başarılar dileğinde bulunarak, “Çerkezköy, Kapaklı ve Saray için hayırlı olsun.” dedi.

Ziyaretleri sırasında Çerkezköy TSO üyeleriyle bazen uzun sohbetlerde bulunan Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, “Esnafımızla, tüccarımızla, sanayicimizle birlikte kazanacağız.”dedi.