31 Mart yerel seçimlere kısa süre kala belediye başkan adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.  Kapaklı’da sıkı bir yarış içerisine giren Cumhur İttifakı, CHP ve YRP belediye başkan adaylarının sahada afiş asma yarışında olmaları da dikkatlerden kaçmıyor. 

Kaymakamlıkta değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi Kaymakamlıkta değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

“HANGİMİZİNKİ DAHA BÜYÜK” 

Kapaklı’da yerel seçim çalışmaları kapsamında Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, CHP Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı ve Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Salih Bezgin arasında adeta afiş asma yarışı yaşanıyor. Adayların özellikle bina cephelerine astıkları afişlerin boyutları her geçen büyürken, vatandaşlar “Hangimizin afişi daha büyük yarışını bıraksınlar, projelerini yarıştırsınlar” yorumunda bulunuyor. 

KURALLAR ÇİĞNENİYOR 

Afiş asma çalışmaları esnasında kuralların da çiğnendiği dikkatlerden kaçmıyor. Kamu kurumlarına ait binaların etrafındaki duvarlar başta olmak üzere, afiş asmanın yasak olduğu birçok alan adayların afişleri ile donatılmış durumda. 

DENETİM KOLLUK KUVVETLERİ VE BELEDİYEDE, CEZASI VAR 

Meydanlara veya parklara, cadde veya sokak kenarlarındaki kamuya ait duvar veya alanlara, rızası olmaksızın özel kişilere ait alanlara bez, kâğıt ve benzeri afiş ve ilân asmanın 63 bin 683 TL cezası bulunuyor.