Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Çerkezköy genelindeki 12 mahallede bulunan devlet okullarında eğitim ve öğretime yeni başlayan yaklaşık 5 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi hediye edildi.

Kapaklı’da TÜBİTAK Bilim Fuarı’na yoğun ilgi
Kapaklı’da TÜBİTAK Bilim Fuarı’na yoğun ilgi
İçeriği Görüntüle

DAĞITIMI YAPILDI

Kırtasiye paketimizin içinde temel kırtasiye malzemelerinin bulunduğunu söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu yıl okula yeni başlayan öğrencilerimize verilmek üzere Belediyemiz tarafından temin edilen kırtasiye malzemelerinin kentimiz genelinde eğitim ve öğretim veren 18 ilkokulumuzda dağıtımı gerçekleştirildi” dedi.

HAYIRLI OLSUN

Yeni eğitim ve öğretim yılının Çerkezköy, Tekirdağ ve tüm Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunan Akay, “Yeni dönem tüm öğrenci kardeşlerimize, velilerimize hayırlı olsun. Çerkezköy’ümüz büyüyor ve güzelleşiyor. Bu güzelliğe emek veren eğitim camiasının kıymetli öğretmenlerine şimdiden başarılar diliyorum. Tüm öğrencilerimizin yeni dönemini bir kez daha kutluyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.