İddialara göre, 10 Mart Pazar günü saat 14.00 ile 17.00 arasında Kapaklı Pazar Pazarı girişinde seçim çalışması gerçekleştiren Zafer Partisi Tekirdağ İl Başkanı Fatih Altıntaş ve Zafer Partisi Kapaklı Belediye Başkan Adayı Kürşat Kağan Demirel, “Biz Şeyh Sait’e sayın demeyiz, hain deriz, terörist deriz” ifadelerini kullandı.

Kısa bir süre sonra HÜDA-PAR Kapaklı Belediye Başkan Adayı Veysi Güngör’den telefon alan Zafer Partisi Tekirdağ İl Başkanı Fatih Altıntaş, “Siz Şeyh Sait’e nasıl hain dersiniz, terörist dersiniz. Siz canınıza mı susadınız. Size Kapaklı’yı dar ederim. Sizi buraya sokmam” ifadeleri ile tehdit edildiğini iddia etti.

Daha sonrasında yaşanan olay ile ilgili tehdit ve hakaret suçundan suç duyurusunda bulunan Altıntaş, “Ben Zafer Partisi İl Başkanıyım. Bugün 10.03.2024 günü 14.00-.17.00 sıralarında Kapaklı Pazar pazarı girişinde arkadaşım ile birlikte seçim stant çalışması yapmaktaydık ve halka karşı seçim vaatlerinden bulunuyorduk. Seçim çalışmamız bittikten yaklaşık yarım saat sonra sayılı GSM numaramı rehberimde kayıtlı olmayan GSM numarası aradı telefonu açtığımda kendisinin belediye başkan adayı olduğunu söyledi ben bu sırada sesi hoparlöre verdim kendisini Veysi Güngör olarak tanıtan şahıs bana "Şeyh Sait'e siz nasıl hain dersiniz, terörist dersiniz, siz canınıza mı susadınız dedi.

“DAVACI VE ŞİKAYETÇİYİM”

Süleymanpaşa Belediye Başkanı mal varlığını açıkladı Süleymanpaşa Belediye Başkanı mal varlığını açıkladı

Bende kendisine "devletimizin tescilli haini ve teröristi olduğu için bu şekilde hitap etmemizin doğru olduğunu düşünüyorum" dedim. Kendisi bana" sizi mahvederim canınıza mı susadınız, sizi şeklinde tehdit ve kapaklıyı dar ederim buraya sokmam hakaretler de bulundu. Benim konuşmama fırsat vermeden telefonu suratıma kapattı. Bana tehdit ve hakaretlerde bulunan sayılı GSM kullanıcısı sahibinden davacı ve şikayetçiyim. Söyleyeceklerim bunlardan ibarettir” dedi.

Yaşanan olayı sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Tekirdağ Kapaklı ilçemizde bugün Kapaklı Belediye Başkan Adayımız Kürşat Kağan Demirel ve İl Başkanımız Fatih Altıntaş, "Semt pazarında 14.00-17.00 arasında stand ve propaganda çalışması yaptık, seçim aracımız da geldi ve Kapaklı Belediye Başkan Adayımız Kürşat Kağan Demirel, “Biz şeyh Sait'e sayın demeyiz hain deriz terörist” demiştir"

"ÇOK AĞIR KÜFÜRLER ETMİŞ"
Kısa bir süre sonra Tekirdağ il başkanımız tanımadığı bir numaradan aranmıştır. Telefon eden kişi, “Ben kapaklı HÜDA-PAR adayı Veysi Güngör. Siz. Şeyh sa-it hain diyemezsiniz” diyerekten kendisine yakışan çok ağır küfürler etmiştir. Arkadaşlarımız kendisi ile ilgili suç duyurusunda bulunmuşlardır. Buradan dedesi Şeyh Sait’i Diyarbakir’a yargılanmak üzere getiren birliğin komutanının torunu ve Zafer Partisi Genel Başkanı olarak ifade ediyorum.

"VATAN HAİNİ TERÖRİSTTİR"

Şeyh Sait alçak bir Türk düşmanı, Rus ve İngiliz işbirlikçisi vatan haini teröristtir. Şeyh Sait’e vatan haini diyemeyen ya potansiyel vatan haini ya da siyasi milli karaktere sahip olmayan kişiliktir. Veysi Güngör denilen zatı ve benzerlerini uyarıyorum. Zafer Partisi’ni ve Zafer Partilileri tehdit etmek ne haddinize" ifadelerini kullandı.

Ekran Resmi 2024 03 10 23.37.10