CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı boyunca yanında olan ve kendisine destek olan herkese teşekkür eden CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, “Bugün hayatımın en heyecanlı ve gururlu günlerinden birini yaşıyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığımı oy birliğiyle belirleyen CHP MYK Üyelerimize, Parti Meclisimize ve Genel Başkanımız sayın Özgür Özel’e teşekkür ederim.

CHP’li Yontar: Okullar iktidarın reklam alanı mı? CHP’li Yontar: Okullar iktidarın reklam alanı mı?

“BU BÜYÜK SORUMLULUĞUN ALTINDAN SİZLERDEN ALDIĞIM DESTEKLE KALKACAĞIM”

Bu yolda bana eşlik eden çalışma arkadaşlarıma, bana cesaret veren Tekirdağlı hemşerilerime, değişen, gelişen ve kendini yenileyen siyaset anlayışıyla yol yürümekten gurur duyduğum dostlarıma teşekkür ederim. Bu büyük sorumluluğun altından sizlerden aldığım cesaret, destek ve Tekirdağıma olan sevdamla kalkacağım.

“KAZANAN TEKİRDAĞLILAR OLACAK”

Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’ın onurla taşıdığı hizmet bayrağını daha ileri taşıyacağız! Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl örgütüm ile kapı kapı, sokak sokak Tekirdağ’da bir başarı öyküsü yazacağız. Kazanan Tekirdağ olacak. Kazanan Tekirdağlılar olacak. Kazanan biz olacağız” dedi.