AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Ceylan Yanar, 5 Aralık Salı Günü saat 20.00’da Kapaklı Vezirköprüler Derneği’ni ziyaret etti. Düzenlenen ziyarette Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkanı Enes Yıldız ve İrfan Demir söz aldı.

Konuşmasına kendisini tanıtarak başlayan AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Ceylan Yanar, “Kapaklı ile ilgili yapılabilecek her şey hakkında araştırmalar yaptım. 5 yıldan bu yana Kapaklı’yı gerçekten yönetmeye talibim dedim. Sizlerin de desteğiyle adaylık bize verilirse ben buna talibim dedim. Biz Kapaklı’yı tek Ceylan Yanar olarak değil sizlerle Kapaklı’yı yöneteceğiz. Sizlerin fikirlerini alacağız, sizlerin görüşlerini alacağız. Kapaklı’yı hep beraber köy hayatından şehir hayatına getireceğiz. Biz Kapaklı’yı yönetmek için yüzlerce proje hazırladık. Biz Kapaklı’yı mimarlarla, gençlerle inşaa edeceğiz. Biz Kapaklı’yı kadim şehir yapacağız. Biz Kapaklı’yı altın şehir yapacağız. Biz Kapaklı’ya eserler bırakmaya geliyoruz. Biz Kapaklı’ya tarih yazacağız. Tabi ki bu sizlerin desteğiyle olacak. Siz benim arkamda durursanız biz bu Kapaklı’yı yeniden Kapaklı yapacağız.              

                                                    

“KAPAKLI’YI VİZYON ŞEHRİ YAPMAK LAZIM”

Kapaklımızın eksikleri nelerdir? Mesleğimden dolayı yaklaşık 5 yıldan beri Kapaklı’nın eksiklerini keşfediyorum. Kapaklı Belediyesi altyapı, üstyapı, park yapma ve okul yapmakla sorumlu değildir. Kapaklı Belediyesi’nin zaten görevleri bunlardır. Kapaklı’yı vizyon şehri yapmak lazım. Kapaklı’nın kadınlarıyla, çocuklarıyla istişare ederek bir şeyler yapmak gerek. İnsanlar denizlerin üzerine konutlar yapıyorlar. İnsanlar deniz üzerinde tarım ve hayvancılık yapıyorlar. Biz de ileri görüşlü öğrencilerimiz ile beraber Kapaklı’ya neler yapacağımızı yazacağız, çizeceğiz ve Kapaklı’yı Kapaklı yapacağız.

CHP’li Yontar: Okullar iktidarın reklam alanı mı? CHP’li Yontar: Okullar iktidarın reklam alanı mı?

“ARKAMDA DİMDİK DURMANIZI İSTİYORUM”

Biliyoruz ki AK Parti’de 7 tane aday adayı arkadaşımız var. Karşı taraftaki partilerimizde aday adayları var. Kendime güveniyorum, Kapaklı’yı sizlerin desteğiyle en iyi şekilde yönetebileceğime inanıyorum. Bizim Kapaklı’ya borcumuz var. Ben Kapaklı’ya geldim, 4 tane çocuğum vardı. Biz buranın havasını, suyunu soluduk. Bundan dolayı belirli yaşım geldiğinden dolayı, çocuklarıma iş hayatını bırakacağım. Tabi ki bizi partimiz aday gösterirse, tabi ki biz Kapaklı’ya talibiz diyorum. Sizlerden sadece arkamda dimdik durmanızı istiyorum. Gerisini bize bırakın” dedi.

“DESTEĞİMİZİ SONUNA KADAR VERMEYE HAZIRIZ”

Vezirköprülüler Derneği’nde düzenlenen etkinlikte Aday Adayı Ceylan Yanar sonrası konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Samsun Dernekler Federasyonu (TEKSAMDEF) Genel Başkanı Bilal Acar, “AK Parti’den 3 tane aday adayımız var. 3’ünden de kim aday olarak seçilirse Vezirköprülüler, Samsunlular olarak yanında olacağız. Bu arkadaşlarımızın adaylığının gelmesi için de desteğimizi sonuna kadar vermeye hazırız” diye konuştu.