Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Kapaklı’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kapaklı’da ilk olarak Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi üyeleriyle bir araya gelen Vali Yıldırım, Kıbrıs Gazisi Yusuf Aşık’ı evinde ziyaret etti. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyette bulunan Repkon Savunma Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi ziyaret eden Vali Yıldırım, Bahçeağıl mahallesinde halk toplantısında vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Perşembe günü saat 11.00’de bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Kapaklı’ya geldi. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’a, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Engin ve ilçe protokolü eşlik etti.

TSD KAPAKLI ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kapaklı Şubesini ziyaret eden Vali Yıldırım, burada TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan ve dernek üyeleri ile sohbet etti. Engelli bireylerin istihdam edilmesi gerektiğini kaydeden Yıldırım, “Özel bireylerimizin becerilerini tespit ederek geliştirmelerine yardımcı olursak o anlamda istihdamlarını sağlayabiliriz.” diye konuştu. 

YENİ BİNAMIZDA AĞIRLAMAK İSTİYORUZ

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve protokol üyelerine teşekkür eden Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, “Sizleri derneğimizde ağırlamaktan onur duymaktayım. Büyükşehir Belediyemiz tarafından bizler için yapılan binamızda son rötuşlar yapılıyor. İnşallah binamız hazır hale geldiğinde ve açılışında da sizleri de binamızda ağırlamak isteriz.  Ayrıca desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz Kaymakamımız Bayram Sağır’a, Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’e çok teşekkür ederiz.” dedi. 

KIBRIS GAZİSİ AŞIK VE REPKON’U ZİYARET ETTİ

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi’nden ayrılan Vali Yıldırım daha sonra Kapaklı’da ikamet eden Kıbrıs Gazisi Yusuf Aşık ve ailesini ziyaret etti.  Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve beraberindeki protokol üyeleri daha sonra Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyette bulunan Repkon Savunma Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye ziyaret gerçekleştirdi. Fabrikanın Genel Müdürü Bayram Usta tarafından karşılanan Vali Yıldırım, fabrikayı gezerek Genel Müdür Usta’dan bilgi aldı.

HALK TOPLANTISINA KATILDI

Son olarak Vali Aziz Yıldırım, Bahçeağıl Mahallesinde düzenlenen Halk Toplantısı’nda mahalle sakinleriyle buluştu. Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini tek tek dinleyen Vali Yıldırım, talep ve şikayetleri not alarak sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi için talimatlarını verdi. 

11.Uluslararası Arapça Yarışmasında dereceye girenler belli oldu 11.Uluslararası Arapça Yarışmasında dereceye girenler belli oldu

vali-kapaklivali-kapakli1vali-kapakli2