Kapaklıspor, Feriköyspor ile evinde berabere kaldı Kapaklıspor, Feriköyspor ile evinde berabere kaldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Yetişkin Kış Spor Kursları kayıtları 2 Ekim Pazartesi günü itibariyle başladı. Kurslara katılmak isteyen vatandaşlar 5 Ekim Perşembe günü mesai bitimine kadar Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masası’na kayıtlarını yaptırabilecek.

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl beşincisi organize edilen Yetişkin Kış Spor Kursları 10 farklı branşta gerçekleştirilecek.

Yetişkin Kış Spor Kursları için kayıtların 2 Ekim Pazartesi günü başladığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Pilates, Yoga, Almanca (A1), İngilizce (A1), İşaret Dili, Modern Dans, Karma Dövüş, Halk Dansları, Latin Dansları ve Zumba branşlarında düzenleyeceğimiz Yetişkin Kış Spor Kurslarımıza müracaat etmek isteyen vatandaşlarımız kimlik fotokopileri ile Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masası’na müracaat edebilirler” dedi.

KURSLAR 9 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR

Yetişkin Kış Spor Kurslarının ücretsiz olduğunu sözlerine ekleyen Akay, “Kurslarımız kontenjan ile sınırlı olacaktır. İsteyen 18 yaş ve üzeri tüm vatandaşlarımız kurslarımızdan faydalanabilirler. Başvuru süresi 4 Ekim Perşembe günü mesai saati bitiminde sona erecektir. Kış Spor Kurslarımız 9 Ekim Pazartesi günü başlayacak ve 30 Aralık Cumartesi günü tamamlanacaktır” açıklamalarında bulundu.