Edinilen bilgilere göre, Evli olan ve partide önemli görevler üstlenen bir avukat, diğer bekar bir avukatla yasak bir ilişkiye başladı. İlişkinin ortaya çıkmasıyla birlikte, avukatların eşi arasında gerilim başladı. Yasak aşkın bir işareti olarak, bir avukat evini terk ederek sevgilisinin evine yerleşti. Bu durum parti içinde büyük tepkilere yol açtı.

EVLİ AVUKATIN EŞİ KONUYU VEKİLLERE ANLATTI

Vali Soytürk: Sizler gün gelecek ülkemizin siyasetçileri olacaksınız Vali Soytürk: Sizler gün gelecek ülkemizin siyasetçileri olacaksınız

Parti yönetimi, skandalın partiye zarar vereceğini düşünerek avukatları uyarmasına rağmen, ilişki devam etti. Skandalın parti içinde sessiz kalınmasına tepki gösteren evli olan avukatın eşi, durumu partinin milletvekiline iletti. Ancak parti yönetimi konuyla ilgili bir girişimde bulunmadı.

Skandalın, kısa sürede Tekirdağ'da kulaktan kulağa yayılırken parti yönetiminin tutumu merak ediliyor. Tekirdağ'da yaşanan bu olay, siyasi arenada dikkatleri üzerine çekerek partide ciddi bir krize neden oldu. Skandalın ilerleyen günlerde nasıl bir sonuç doğuracağı ise merakla bekleniyor.