24 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen kahvaltı programına eski milli futbolcu ve U18 Milli Takım Teknik Direktörü Sabri Sarıoğlu, “Babanın Oğlu Kemal” olarak bilinen Sosyal Medya Fenomeni Kemal Dülger’in yanı sıra bölge siyasetçileri, bölgede faaliyet gösteren spor kulüplerinin başkanları, davetleriler ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

“İNŞALLAH HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLUR”

Düzenlenen tanıtım kahvaltısında açılış konuşmasını gerçekleştiren Kemal Dülger, “Keşke benim geriye dönüp sizin yaşlarınızda olabilme ihtimalim olsaydı. Çünkü spor insanı her yönüyle geliştiren bir şey. Günümüzde dışarıdan ne kadar zor olsa da spor yapmak hem akıl için hem beden için çok iyi bir aktivite. Her şey inşallah gönlünüzce olur” ifadelerini kullandı.

Taskiran 1

Kapaklı Sitespor evinde puan kaybetti Kapaklı Sitespor evinde puan kaybetti

“HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Programa katılan herkese teşekkür eden Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü Başkanı Mustafa Taşkıran, “İlçemizin ve gençlerimizin sosyal kültürel manada gelişimlerini önemseyerek başlatmış olduğumuz bu oluşum A takımımızın başarıları ile birlikte sporu yaşam biçimi haline getirmiş genç bireyler yetiştirmektir. Altyapılara çocuklarımıza değer ve kıymet vererek temel girişimlerine katkı sağlamak onların üst düzey kapasitede profesyonel futbolcular olmasını sağlamak. Aramızda bu oluşuma katkı sağlamak adına burada olan Samsun’un evladı Sabri Sarıoğlu’na ve Trakya’mızın fenomeni Kemal Dülger abime, kültürlerin birleştiği örf adet gelenek ve göreneklerimizin kaynaştığı bu tabloda siz değerli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Sizleri Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübünün genel başkanı ve yönetimi olarak tüm kalbi duygularımla selamlıyorum. Sağ olun var olun” dedi.

Taskiran 3

“SPOR HER ZAMAN KARDEŞLİKTİR”

Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü’ne destek olacağını ifade eden eski milli futbolcu ve U18 Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevinde bulunan Sabri Sarıoğlu, “Öncelikle Mustafa başkanımı beni buraya davet ettiği için teşekkür ediyorum. Burada olmak benim için çok mutluluk verici bir şey. Bir Samsunlu olarak ayrı bir gurur duyuyorum. Mustafa başkanım projeyi bana anlattığında çok mutlu oldum çok sevindim. Seve seve canı gönülden destek olacağımı, yardımda bulunacağımı, her türlü imkanlarla yanında olduğumu söyledim. Bugün açılış için geldim ama İnşallah bir sonraki gelişim şampiyonluk kutlaması olur. Yeter ki inanın. İnandıktan sonra olmayacak hiçbir şey yok. Ama hiçbir zamanda şunu unutmayalım. Futbol, spor her zaman kardeşliktir. İyi bir insan, iyi bir birey olun. Tabi ki mücadele edeceksiniz, rakibinize de saygı duyarsanız ve mücadelenizi de yaparsınız başarı gelir. Tekrardan herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah daha büyük başarılarla beraber oluruz” diye konuştu.

Taskiran 2

“ÖNEMLİ GELİŞMELERE İMZA ATTIK”

Kahvaltı programında söz alan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “2019’da göreve geldiğimizde spor kenti Kapaklı söylemiyle bir yolculuğa çıktık. O gün şartlarında 2 tane spor kulübümüz vardı. Her ikisi de sadece futbol ile ilgili faaliyet gösteriyordu. Akabinde 3 yeni kulübümüz amatör olarak faaliyete geçti. İki kulübümüzde de biri Basketbol diğerinde Kadın Voleybol branşları kurarak spor kenti yolunda önemli gelişmelere imza attık” dedi.

“MARİFET İLTİFATA TABİDİR”

Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü’nün hayırlı olmasını temenni eden Yeniden Refah Partisi Kapaklı Belediye Başkan Adayı Salih Bezgin, “Marifet iltifata tabidir. Bu girişimin herkes örnek olacağına inanıyorum. Allah kardeşimizden razı olsun, Kapaklı’mıza spor adına böyle bir şey kattığı için. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.