Kurulan Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü hakkında açıklama yapan Mustafa Taşkıran, “Amacımız gençlerimizin sosyal kültürel gelişimlerini önemseyerek başlatmış olduğumuz bu oluşum, uygun tesis, ekipman, sistem ve personele sahip olarak, A takımımızın başarılarıyla birlikte sporu yaşam biçimi haline getirmiş bireylerin sportif yaşam hedeflerine ulaşabilecekleri bir yapıda bölgenin lider spor kulübü olmaktır. Çocuklarımıza, evlatlarımıza, gençlerimize spor yaptırmak onların sportmen bireyler olmalarına katkı sağlamak ve içlerinden seçilmiş doğal yetenekli olanlarına ‘’Temel ve Gelişmiş Futbol Eğitimi’’ vererek onları üst düzey kalite ve kapasite de profesyonel futbolcular olarak yetiştirmek hedefimizdir” ifadeleri kullanıldı.

HAZIRLIK MAÇINA DAVET ETTİ

Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü’nü kurduğu günden itibaren çalışmalara başlayan Taşkıran, Türkiye A Milli Takımında ve Galatasaray’da uzun yıllar forma giymiş olan Samsunlu Sabri Sarıoğlu’nu hazırlık maçına davet ederek kulübün formasını hediye etti.

FURKAN AŞIK İLE ANLAŞILDI

Kapaklı Sitespor’dan 3 gollü galibiyet Kapaklı Sitespor’dan 3 gollü galibiyet

Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü’nün ilk transferini sosyal medya hesabından duyuran Taşkıran, “Başakşehir Koleji, Kartalspor, Pınarçaspor takımlarıyla şampiyonluk yaşayan geçen yıl Karaağaç Spor ile başarılı bir sezon geçirdikten sonra ilçemizin Bölgesel Amatör Lig takımı Kapaklıspor ile anlaşan Furkan Aşık takımımızın teknik direktörü olmuştur. Kendisine takımımızla birlikte başarılı bir sezon diliyoruz” dedi.