Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2017-2018 Sezonu’nunu şampiyon olarak tamamlayan temsilcimiz Kapaklıspor, TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele veren Ergene Velimeşe Spor Kulübü ile hazırlık maçına çıktı.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde bu yıl şampiyonluk kupasını kaldıran Kapaklıspor, Tekirdağ’da oynayacağı play-out maçı öncesi Ergene Velimeşe Spor Kulübü ile hazırlık maçına çıktı. 11 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 16:30’da Velimeşe Çim Saha’da oynanan karşılaşmada 4-2 mağlup olan Kapaklıspor’un, 3. Lig takımı karşısında sergilediği oyun, izleyicilerin ve yönetimin beğenisini kazandı.

İLK YARI AS OYUNCULAR MÜCADELE ETTİ

Hazırlık maçında ilk yarı iki takım da as kadrolarını oyuna soktu. Kıran kırana geçen mücadelenin 10. Dakikasında Kapaklıspor, Berkay’ın golü ile öne geçmeyi başardı. 18. Dakikada ise Ergene Velimeşe’den beraberlik golü geldi. İlk yarıyı önde bitirmek isteyen iki takım da birbirlerinin kalesinde gol arayışına girerken, arayıştan galip çıkan taraf Ergene Velimeşe oldu. 42. Dakikada gelen gol ile Ergene Velimeşe Spor Kulübü skoru 2-1 yaptı.

 SERDAR’DAN MÜKEMMEL KAFA GOLÜ

İlk yarı as kadroyla sahaya çıkan Kapaklıspor, ikinci yarıda tüm kadroyu değiştirerek oyuna genç oyuncularla devam etti. Beraberlik golünü arayan Kapaklıspor, 72. Dakikada yediği gol ile 3-1 geriye düştü. Yediği golün ardından farkı azaltmak isteyen Kapaklıspor, 75. Dakikada Tolga’nın ortasına kafa vuruşu gerçekleştiren Serdar ile farkı yeniden 1'e düşürdü. 3-2 devam eden maçta, hakem 4 dakika uzatma verdi. Uzatmaların son dakikalarında Ergene Velimeşe’den gelen gol ile maç 4-2 sona erdi.

TAKIMIN PERFORMANSI BEKLENENİN ÇOK ÜSTÜNDE

Şampiyon Kapaklıspor’un,  güçlü rakibi karşısında aldığı yenilgiye rağmen hazırlık maçındaki performansı yönetimin ve izleyenlerin beğenisini kazandı. 3. Lig takımına karşı beklenenin çok üzeri bir performans sergileyen takımın, Tekirdağ’da oynayacağı play-out karşılaşmasından galip ayrılarak Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’ne yükselmesi bekleniyor.