Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2017-2018 Sezonu Şampiyonu Kapaklıspor, Tekirdağ’da oynayacağı play-out karşılaşması öncesi antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2017-2018 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan temsilcimiz Kapaklıspor, 22 Nisan 2018 Pazar günü Saat 15:00’de Çorluspor 1947 ile Play-out oynama hakkı kazandı. BAL Ligine giden yolda son adım için kader maçına çıkacak olan Kapaklıspor’un hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.

HAZIR BİR GÖRÜNTÜ VERDİLER

Kapaklıspor, 15 Nisan 2018 Pazar günü saat 10:00’da Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu’nda idman yaptı. Oldukça neşeli geçen idmanda çift kale maç oynayan oyuncular, Play-out karşılaşması öncesi hazır bir görüntü verdiler.

ÇİFT KALE MAÇ YAPTILAR

Antrenmanda as oyuncuların ağırlıklı olduğu Sarı takım ile genç oyunculardan oluşan mavi  takım çift kale maç oynadı. Karşılaşmayı 7-6 Sarı takım kazandı.

‘’GÜLEN TARAF OLMAK İSTİYORUZ’’

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Teknik Direktörü Ümit Çelik, ‘’Süper Amatör Ligi Şampiyonu olarak Çorluspor 1947 ile play-out oynayacağız. Kapaklıspor için de Çorluspor için de çok önemli bir maç. Gülen taraf biz olmak istiyoruz fakat sahada oynayacağımız futbolla inşallah bunu pekiştiririz. Şampiyonluğumuzun üstüne bir de BAL Ligi’ne çıkacak olursak mükemmel olacak. İnşallah Cenab-ı Allah bunu bize nasip eder.’’ Şeklinde konuştu.