Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2018-2019 sezonu öncesi hazırlıklarını sürdüren Kapaklıspor, gerçekleştirdiği hazırlık maçında İstanbul Sefaköyspor’u 4-0 mağlup etti.

Kapaklı Şehir Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısını 2-0 önde kapatan Kapaklıspor, ikinci yarıda da 2 gol daha bularak maçtan 4-0 galip ayrıldı. Kapaklıspor'un golleri 13. dakikada Emre Kaymaz, 22. dakikada Vahid, 62. dakikada Nusret ve 81. dakikada Oğuz'dan geldi.

OYUNA BASKILI BAŞLADI

Oynanan maçta Kapaklıspor sahaya; Sezai, Çağatay, Emre Danışan, Sacko, Uğur Hasko, Yunus Emre, Mert Kula, Emre Kaymaz , Mert Arslanalp, Tezcan ve Vahid ilk onbiri ile çıktı. 

Maçın ilk dakikalarından itibaren golü arayan sarı lacivertli takım, 9. dakikada Kaptan Tezcan ile kaleyi yokladı, kaleci gole izin vermedi. 13. dakikada Vahid’in sol kanattan kestiği topa mükemmel dokunna Emre Kaymaz, röveşata golü ile takımını 1-0 öne geçirdi. 

İLK YARI 2-0 SONA ERDİ

Bulduğu golün ardından ataklarını hızlandıran Kapaklıspor, rakip kaleye yüklenmeye devam etti. 22. dakikada Tezcan’ın pasında topu ağlara gönderen Vahid, skoru 2-0 yaptı. 24. Dakikada ise sol kanattan topla birlikte ilerleyen Emre Kaymaz ceza sahasındaki Vahid’e pas çıkardı. Vahid ttopu filelere gönderdi. Ancak maçın hakemi ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

İKİNCİ YARI DA 2 GOL DAHA

2. Yarı oyuncu değişikliğine giden sarı lacivertli takım; Sezai, Çağatay, Emre Danışan, Tezcan ve Vahid’i oyundan alarak; Alihan, Serdar, Nusret, Oğuz, Mücahit ve Ramazan ile maça devam etti. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Kapaklıspor, 62. dakikada Nusret ve 81. dakikada Oğuz ile 2 gol daha bularak maçtan 4-0 galip ayrıldı.

Son hazırlık maçını farklı kazanan Kapaklıspor, 16 Eylül 2018 Pazar günü saat 16:00'da sezon açılışını gerçekleştirecek. Kapaklıspor açılış törenini ardındna 17:00'de Uzunköprüspor ile karşılaşacak.