Tekirdağ 2. Amatör Ligi D Grubu’nda fırtınalar estiren Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü, Ligin 9. Haftasında Güngörmezspor ile karşılaştı.

15 Nisan 2018 Pazar günü saat 14:00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada rakibini 11-0 yenen Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü, sahada adeta fırtınalar estirdi. Ligde oynadığı tüm maçlardan galip ayrılan Başakşehir Koleji, 9. Haftada da farklı kazanarak namağlup liderliğini sürdürdü.

BAŞAKŞEHİR KOLEJİ ERKEN SEVİNDİ
Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü sahaya Uğur, Oğuzhan, Erhan, Kemalettin, Berkay, Sezer, Emre Karakaya, Emre Yoldaş, Mert, Fırat ve Murat ilk onbiri ile sahaya çıkarken; Güngörmezspor ise Sertan, Ümit, Seçkin, Zekeriya, Eren, Ozan, Ahmet, Onur, Hasan, Hüseyin ve Erdi ilk onbiri ile oynadı. 

Maça hızlı başlayan Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü, rakibine göre daha etkili bir oyun sergileyerek ataklarını ardı arkasına gerçekleştirdi. 6. dakikada Emre Karakaya ve 16. Dakikada da Murat’ın pasında Mert’in golü ofsayt gerekçesiyle maçın hakemi tarafından iptal edildi.

EMRE - MERT İKİLİSİ ŞOV YAPTI
Rakip kalede baskısını iyice arttıran Başakşehir Koleji, 17. Dakikada Mert Torun’un pasında Emre Karakaya ile 1-0 öne geçti. 42. Dakikada bu kez gol pasını veren Emre Karakaya olurken, golü kaydeden isim ise Mert Torun oldu. İlk yarının son bölümlerinde Murat ile bir gol daha bulan Başakşehir Koleji, ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

İKİNCİ YARI BAŞLAR BAŞLAMAZ BİR GOL DAHA
İkinci yarı başlar başlamaz Mert Torun’un harika golüyle farkı 4’e çıkaran Başakşehir Koleji, 54. Dakikada da Oğuzhan ile skoru 5-0 yaptı. Maçın yıldız ikilisi Mert Torun ve Emre Karakaya 61. Dakikada yeniden sahne aldı. Emre’nin pasında Mert Torun, kendisinin 3. Takımının 6. Golünü kaydetti. 

SON DAKİKAYA KADAR GOL ARADILAR
71. dakikada Mert Torun, 77. Dakikada Emre Karakaya, 83. Dakikada Berkay ve 87. Dakikada Fırat ile 4 gol daha bulan Başakşehir Koleji, 90. Dakikada Furkan Şen’in attığı golle maçı 11-0 kazandı.

11 GOLLE 3 PUANIN SAHİBİ OLDULAR
Bu maçtan 11 gollü farklı bir galibiyetle ayrılan ve ligdeki namağlup liderliğini sürdüren Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü, puanını 24’ten 27’ye çıkardı.