CHP Kapaklı eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı Değer Koç, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeliği’ne aday olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı’nın genç isimlerinden Değer Koç, belediye meclis üyeliği adaylığını duyurdu. Gençleri mecliste temsil etmek istediğini dile getiren CHP Kapaklı eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı Değer Koç, ‘’Gençlerin temsilcisi olarak ilçemizin ve ilçe gençlerimizin her türlü sorununu çözmek adına adaylığımı koymuş bulunuyorum.’’ dedi.

‘’MÜCADELE ETMEK İÇİN ADAYIM’’

Koç, adaylık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ‘’ Üyesi olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kapaklı ilçe Başkanlığına Belediye Meclis Üyeliği için Aday Adaylık başvurusu yapmış bulunmaktayım. İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan başlayarak bir çok kademesinde görev almış olduğum partimizin belediye meclisinde, gençlerin temsilcisi olarak ilçemizin ve ilçe gençlerimizin her türlü sorununu çözmek adına belirlenecek ve seçilecek olan belediye başkanımız ile birlikte mücadele etmek için adayım.’