Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylığını yapmış olduğu basın açıklaması ile duyuran Dilsiz, “Şimdi Veda Zamanı; Çok kıymetli Cumhuriyet Mahallemizin sakinleri; 2010 ve 2024 olmak üzere yerel seçimlerinde verdiğiniz destekle güzel Mahallemize 14 yıl bizi Muhtar seçtiniz.

“ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

Görev yaptığım 14 yıllık süre içerisinde başarılı, başarısız, acı, tatlı günlerimiz oldu. Her türlü durum ve halde şahsıma göstermiş olduğunuz sevgi, saygı, hoşgörü ve desteğinize çok ama çok teşekkür ederim.

“BU VEDA GÜNÜ”

Her başlangıcın bir sonu var, ayrılığı var. Bu seçim de benim için veda günü, bugün helalleşme günü. Mutlaka eksiklerimiz ve hatalarımız olmuştur, bu vesile ile hata ve eksikliklerimizden ötürü her birinizden helâllik talep ediyorum.

“TÜM HAKLARIMI HELAL ETTİM”

Hakkınızı helal ediniz, bende geçmişe ait varsa tüm haklarımı helal ettim. 14 yıllık görev süresince mahallemize hizmetlerin kazandırılması hususunda teklifleriyle, tenkitleriyle ve teşekkürleriyle yardımcı olan siz mahalle sakinlerime, halkımız adına onların talep ve ihtiyaçlarını ilettiğimiz vali, kaymakam, belediye başkanı, müdür, amir ve tüm kamu kurumlarına, sivil toplum kuruluşlarına, dernek başkan ve yöneticilerine sizler adına çok teşekkür ederim.

CHP’nin itirazı bir kez daha reddedildi CHP’nin itirazı bir kez daha reddedildi

“MÜRACAATIMI YAPMIŞ BULUNMAKTAYIM”

Ayrıca bizimle yol arkadaşlığı yapan çok kıymetli azalarıma ayrıca beraber görev yaptığım ve kader birliği yaptığım birbirinden değerli Kapaklımızın kıymetli kanaat önderleri seçilmiş muhtarlarımıza, tüm dost ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bundan sonraki hayatımızda bir ve beraberce yaşamayı arzu ediyor, her birinizi Rabbime emanet ediyorum.  2024 Yerel seçimi için Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı olarak Müracaatımı yapmış bulunmaktayım” diye konuştu.