Süleymanpaşa Belediye Başkanı mal varlığını açıkladı Süleymanpaşa Belediye Başkanı mal varlığını açıkladı

2009-2014 yılları arasında Karaağaç Belediye Başkanlığı yapan Dr. Özkan Yücel, Salı günü saat 17.00’de CHP Kapaklı İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen basın açıklamasında, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde CHP’den Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Salı günü saat 17.00’de CHP Kapaklı İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen basın açıklamasından sonra başvuru evraklarını CHP Kapaklı İlçe Başkan Vekili Yılmaz Karahanlar’a teslim etti.

Sözlerine kendisini tanıtarak başlayan Dr. Özkan Yücel, “Bugün Kapaklı Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanı aday adaylığı için gerekli evrakları hazırlayıp dosyamızı teslim etmek üzere aranızdayım. Sizinle ilk buluşmamızda karşılamanız için İlçe Başkanımıza, Kadın Kolları Başkanımıza, Gençlik Kolları Başkanımıza ve siz Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

“ÇOĞUNUZLA DA BİR ŞEKİLDE YOLLARIMIZ KESİŞTİ”

Esasında biz birbirimize yabancı değiliz diyen Yücel, “Benim yolculuğum Tokat’tan İstanbul’a, oradan Edirne-Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne ve son durağımız da ilçemiz Kapaklı’ya oldu.

Kapaklımızın belde halinden ilçe oluncaya kadarki sürecinde çoğunuzla da bir şekilde yollarımız kesişti. Kimi zaman SSK hastanesi Acil Servis Doktoru Özkan Yücel olarak, kimi zaman İdareci Başhekim Yardımcısı Doktor Özkan Yücel olarak, kimi zaman Belediye Başkanı Doktor Özkan Yücel olarak kimi zamanda yanı başımızdaki Organize Sanayi bölgesindeki yerli ve yabancı uluslararası fabrikalarda iş yeri hekimi Doktor Özkan Yücel olarak gördünüz. Sizlerle bu süreçlerde iyi ilişkiler kurduğuma inanıyorum. Bir süredir ilimizi, ilçemizin durumunu, halini yaşadığım tecrübe ve birikimler ışığında yakından izliyor, takip ediyor ve gözlemliyorum” diye konuştu.

“KAPAKLI’DA YENİ BİR DEĞİŞİM DÖNEMİNİ BAŞLATACAĞIZ”

Yücel, “Son seçimleri hepimiz biliyoruz. Kapaklı ilçesinde maalesef bir partiyle aramızda oy farkı var. Bu rakamlar çok büyük görünse de kalpler duygular istekler bir olduktan sonra tüm bu rakamların bir önemi kalmaz. Tecrübelerimiz, deneyimlerimiz, bilgimiz, çalışkanlığımız ve emeğimizle Büyükşehir belediyemizin de desteğiyle Kapaklı’da yeni bir değişim dönemini başlatacağız.

“2009-2014 YILLARI ARASINDA KARAAĞAÇ’IN SON BELEDİYE BAŞKANIYDIM”

Kapaklı’yı mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak inceledik. Kim nerede güçlü nerede zayıf biliyoruz. Dediğim gibi Büyükşehir belediyemizle  kip olarak çalışıyoruz. 

Bizim eksiklerimiz ve yeterince kendimizi ifade edemediğimiz için maalesef Kapaklı ilçesi Trakya’da AKP’nin en fazla oy aldığı yer olmuş durumda. AKP’nin en fazla oy aldığı mahallelerinden biri de Karaağaç mahallesi. Daha önce belde olan Karaağaç’ın, Tekirdağ Büyükşehir olunca ve Kapaklı ilçesi kurulunca belediyesi kapandı. Ben bu kapanan beldenin 2009-2014 yılları arasında son Belediye Başkanıydım” diye konuştu.

TRAKYA’NIN MARKA ŞEHRİ YAPACAĞIZ”

Kapaklı’nın nüfus yapısı olarak Karadeniz bölgesi ağırlıklı, anadolu seçmeninin yaşadığı hala göç almaya devam eden bir ilçe olduğunu belirten Yücel, “Ancak şu anda maalesef ilçemizin birçok sorunu, derdi var. Bu sorunları hep birlikte, var gücümüzle çözmek için tüm gayretimizle, kalbimizle mücadele edeceğiz. 23 Yıl boyunca Kapaklı’nın köy halinden şehir haline gelinceye kadar sorunlarını bilen bir dönem belediye başkanlığını yapan birisi olarak söz veriyorum ki bu güzel ilçemizi herkesin yaşamaktan keyif aldığı, huzurlu ve mutlu olduğu Trakya’nın marka şehri yapacağız” dedi.

“KAPAKLI HALKINA HİZMET İÇİN TAÇLANDIRMAK İSTİYORUM”

Hekimlikten idari görevlere kadar birçok görevi layıkıyla yaptığına inandığını söyleyen Yücel, Yeniden görev verilirse geçmişteki başarılı misyonumu CHP çatısındaki vizyonumla Kapaklı halkına hizmet için taçlandırmak istiyorum.

Cumhuriyet Halk Partisinde başlayan değişim rüzgârının ülkemize heyecan ve umut kattığını düşünüyorum. Tekirdağ İlinde değişimin öncüsü Kapaklı Cumhuriyet Halk Partisi örgütünde sizler gibi bir nefer olmaya adayım” dedi.

“MECLİS LİSTEMİZDE KADINLARIMIZ HAK ETTİĞİ GİBİ BİZLERİN ARASINDA OLACAK”

Yücel konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“Bugün 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü. Tüm Kadınlarımızın bu özel gününü kutluyor, kadınlarımıza bu hakları tanıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyorum. Gönlüm isterdi ki Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylığı için kadın adaylarımızda aramızda olsun. Bugüne kadar bir başvuru olmadı ama meclis listemizde kadınlarımız hak ettiği gibi bizlerin arasında olacak.

Herkese en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Diğer aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için, en hakiki mürşit bilimdir, fendir.”

Gerçekleştirilen basın açıklamasından sonra Yücel, başvuru evraklarını CHP Kapaklı İlçe Başkan Vekili Yılmaz Karahanlar’a teslim etti.Özkan Yücel Adayadaylığı Açıklama1