AK Parti önceki dönem Kapaklı İlçe Başkanı ve 31 Mart 2024 seçimlerinde AK Parti’den Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı olan Salih Bezgin yapmış olduğu açıklamayla AK Parti’den istifa ettiğini duyurdu.

CHP’li Yontar: Diğer dünyada adalet sorulacaktır CHP’li Yontar: Diğer dünyada adalet sorulacaktır

“AK PARTİ BELEDİYESİNE YAKIŞMADIĞINI İLETTİM”

Sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklamada bulunan Bezgin, “10 yıl meclis üyeliği, 5 yıl ilçe başkanlığı ve 5 yıl genel merkez delegeliği yapmış bu zaman zaarfında 5 seçim bir 15 Temmuz yaşamış birisi olarak AK Parti ailemiz de 2019 yılında mevcut belediye başkanı Seçilmesinde hata olduğunu bildiğim ve o gün milletvekilleri o günkü il başkanı bu şahıs AK Parti belediyesine yakışmadığını, dava bilincine ait olmadığını iletmiştim.

Bezgin Istifa 1

“AK PARTİLİLERİ DIŞLADIĞINI İLETTİM”

Ancak partimizin adayının hata olduğun bildiğim halde hiçbir programda şahsı yalnız bırakmadım. Çünkü Kapaklı halkımıza AK Parti bayrağını belediyeye dikeceğimiz sözünü Kapaklı Meydanı’nda verdim. Gelinen 2024 yılında da mevcut il başkanına, milletvekillerine bu şahısın bu beş yıl içinde tüm AK Partilileri dışladığını, ötelediğini, ayrıştırdığını ilettim.

“HATAYA ORTAK OLMAMAK ADINA İSTİFA ETTİM”

Hele ki bu 5 yıllık yönetiminde hem ahlaki hem ticari hem de hizmet yönünden AK Parti belediyesine yakışır bir yönetim sergilemediğini söylemimize rağmen adaylıkta ısrar etmeleri sonuncu hata dediğimiz olay tercihe dönüştüğünden dolayı yapılan yanlışlara bir sonraki dönemde ortak olmamak adına çok sevdiğimiz benimsediğimiz AK Parti ailemizden üzlerek istifa etmiş bulunuyorum" ifadelerini kullandı.