28. Dönem Tekirdağ Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan AK Parti Kapaklı eski İlçe Başkanı Recep Biyik, AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda basın toplantısı düzenleyerek aday adaylığını kamuoyuna duyurdu. Programda iddialı konuşan Recep Biyik, "15 Mayıs sabahı da bu seçimlerinde kazananı; elbette 85 Milyon vatandaşımız ve Türkiye olacak." dedi.

Aday adaylığını duyurdupu toplantıda sözlerine 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni hatırlatarak başlayan Bitik, “Yoktu ekmeği aşı. Yoktu toprağı taşı Çanakkale’yi taşımıştı sırtında. Mangal yürekli bir onbaşı. Dün büyük bir onur ve gururla kutladığımız Çanakkale Zaferimizin 108.yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Seyit Onbaşı ve Çanakkale Geçilmez diyen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi. 

“KAZANAN TÜRKİYE OLACAK”

Recep Biyik, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “14 Mayıs 2023 Pazar günü, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri yapılacaktır. Kadim topraklarımızın ve milletimizin bu seçimlerden de beklentileri; elbette en hayırlısı olanıdır. İşte tamda bu noktada 20 yıl önce AK Parti iktidarı ile tanışan Türkiye, yeniden inşa ve ihya döneminin kapılarını aralamıştır. Yüce milletimiz, amasız fakatsız, liderine duyduğu güven ile AK Parti’yi bugüne kadar girdiği tüm seçimlerden zaferle çıkartmıştır. Ve yine 15 Mayıs sabahı da bu seçimlerinde kazananı; elbette 85 Milyon vatandaşımız ve Türkiye olacaktır.

“HAYIRLI OLMASINI NİYAZ EDİYORUM”

Tekirdağ’da kadın kolları kongre takvimi belli oldu Tekirdağ’da kadın kolları kongre takvimi belli oldu

Yolumuzun çetin, vazifelerimizin meşakkatli olduğunu bilerek durmadan, yorulmadan gece gündüz her zaman liderimizin ve partimizin emrinde olduk. Buna, bizleri tanıyan her dostumuz, her arkadaşımız, her kardeşimiz şahitlik edecektir elhamdülillah. Tarlada izimiz, harmanda yüzümüz var hamt olsun! Ve şimdi yine çok önemli bir dönemden geçerken “Türkiye Yüzyılı” manifestosuyla Cumhuriyetimizin 100.Yılında büyük ve daha güçlü Türkiye’mizin seçimi arifesindeyiz. Oradan da zaferle çıkacağımızdan zerre şüphemiz yoktur. 14 Mayıs 2023 seçimlerinin şimdiden ülkemize hayırlı olmasını niyaz ediyorum.”

ak-parti-recep-biyik-1