Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu’nu ikinci sırada tamamlayan Pınarçaspor playoff grubuna yükselmişti. Pınarçaspor playofflarda ilk maçında Çorlu Rumelispor ile karşı karşıya geldi ve karşılaşmadan da bir puan ile ayrıldı. İkinci maçında Akçeşmespor ile karşı karşıya gelen Pınarçaspor rakibini tek golle mağlup ederek altın değerinde üç puanının sahibi oldu. Grubun üçüncü haftasında ise Pınarçaspor Ergene Misinlispor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Pınarçaspor karşılaşmadan da 2-0 galip ayrıldı.

SÜPER AMATÖR LİGE YÜKSELDİ

Dördüncü hafta karşılaşmasında ise Malkara 14 Kasımspor ile karşı karşıya gelen Pınarçaspor müthiş çekişmeye sahne olan karşılaşmada rakibine 3-2 mağlup olarak ilk yenilgisini almıştı. Grubun son maçında ise Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelen Pınarçaspor rakibi ile 2-2 berabere kalarak puanını 8 yaptı ve adını 10 puanla Malkara 14 Kasımspor ve 9 puanla Çorlu Belediyesi Futbol Kulübünün ardından Süper Amatör Lige yazdıran ekip oldu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kulüp Başkanı Taner Diril karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, “ Mücadele ilgili alaka başarıyı getiriyor. Bu süreçte Pınarçaspor kulübümüze destek veren görünmez destekçilerimize, yöneticilerime, hocalarımıza, yüreğiyle oynayan futbolcularımıza ve Pınarça spor kulübümüze şampiyon olsun diye kalbi pır pır eden taraftarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Şampiyon Pınarçaspor. Süper Amatör Ligdeyiz” dedi.

TAKIMI ŞAMPİYON YAPIP İSTİFA ETTİ

Takımın Süper Amatör Lige yükselmesinde büyük emeği olan Teknik Direktör Fırat Aşık ise karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada istifa ettiğini kaydetti. Aşık, “ Teknik Direktörlük kariyerimin ilk yılında geçtiğimiz yıl 2. Amatörde yaşadığımız şampiyonluktan sonra 1. Amatör Play- Off grubunda da şampiyon olarak 10 yıl sonra Kapaklıdan ilk takım , Kapaklıspor ve Kapaklı Sitespor’dan sonra Kapaklıdan Süper Amatöre çıkan ilk takım olduk.  Sezon boyunca bizleri hedefe taşıyan tüm dostlarıma teşekkür ederim.

Transfer sürecinde bizlere yardımcı olan Kapaklı Sitespor kulübüne , Kapaklı Kartalspor Kulübüne ve başkanlarına teşekkürü borç bilirim.  Kemalettin Analp ve Serdar Belikırık transferinde maddi destek olan Nedret Gökçe’ye teşekkür ederim. Eray Turan transferini karşılayan Mustafa Taşkıran’a teşekkür ederim. Genç yaşta Teknik Direktörlük koltuğunda oturduğum Pınarçaspor’a bana şans veren herkese teşekkür ederim. Yıllarca antrenörlerin yapamadığı tek yılda yapmamı sağlayan herkese teşekkür ederim. Bu vesile ile görevimden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine sunarım” dedi.

Taşkıranlar Samsungücü’nden bol gollü galibiyet Taşkıranlar Samsungücü’nden bol gollü galibiyet