CHP’li Yontar: Okullar iktidarın reklam alanı mı? CHP’li Yontar: Okullar iktidarın reklam alanı mı?

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimler kapsamında çalışmalarını sürdüren Bağımsız Tekirdağ Milletvekili Adayı Osman Yaman, Kapaklı’da TEKSAMDEF Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yaman, “Sizin sesinizim, Anadolu’nun sesiyim. Sizin sesinizi duyurmak için yola çıktım.” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Yaman ve beraberindeki heyeti, TEKSAMDEF Genel Başkanı Bilal Acar ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette kısa bir konuşma yapan TEKSAMDEF Genel Başkanı Bilal Acar, Bağımsız Tekirdağ Milletvekili Adayı Osman Yaman ve ekibine ziyaretleri için teşekkür ederek, seçimlerde başarılar diledi.

OSMAN-yaman-tekirdag-teksamdef

“ANADOLU’NUN SESİYİM”

Genel Başkan Bilal Acar’ın ardından söz alan Bağımsız Tekirdağ Milletvekili Adayı Osman Yaman, sözlerine kendisini tanıtarak başladı. Yaman, “1985’ Sinop doğumluyum, 1988 yılından beri Ergene ilçesinde ikamet etmekteyim. Süreç biraz sıkıntılı başladı. Çok geç ve ani karar verdik. Hemşehrilerimizi böyle son zamanlara bırakmak istemezdik, daha önce bilgilendirmek isterdik. Biz bu yola Anadolu’nun sesi olmak için, Bize listelerde yer vermeyenlere ‘bizler de buradayız’ demek için yola çıktık. Arkadaşlar bu görevi şahsıma layık gördü. ‘Bu zor süreci başarabilirsin.’ dediler. Biz de inandık bu yola çıktık. Tabi burada sizlere, STK’lara, hemşehrilerimize büyük görev düşüyor. Sizin sesinizim, Anadolu’nun sesiyim. Sizin sesinizi duyurmak için yola çıktım. Biz bir ışık yaktık. Bu ışığın etrafından bütün Anadolu’yu toplamaya çalışıyoruz. Anadolu’nun sesini önce Tekirdağ’da daha sonra Ankara’da duyurmak istiyoruz. Desteklerinizi bekliyorum.” dedi.