Sosyal medya hesabı üzerinden belediye başkanlarına açık çağrıda bulunan Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı, “Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen fakiri-zengini, sağcıyı-solcuyu, amiri-memuru, köylüyü-kentliyi bir sofrada buluşturan, manevi iklimi yaşatan iftar sofralarımız dinimizin ve ülkemizin ortak paydasıdır.

“BU HELAL DEĞİLDİR”

Dolayısıyla lafı eğip bükmeden direk söylüyorum: İftar sofraları siyasetçilerin millete nutuk attığı yerler değildir. Okulda, camide, hastanede siyaset yapılmasına karşı olduğumuz gibi iftar sofralarımızın bir kişinin siyasi hırslarına kurban edilmesini kabul etmiyoruz. Bu helal de değildir.

“BU MİLLET ASLA PRİM VERMEZ”

Yontar: Cemaatlerin önünde el pençe duranlar seçimi kaybetmiştir Yontar: Cemaatlerin önünde el pençe duranlar seçimi kaybetmiştir

Seçildiği andan itibaren kamu görevlisi olan, herkese eşit davranması gereken belediye başkanlarını net bir şekilde buradan uyarıyorum: Dün iktidara giden yolu maklube sofralarında arayanların bugün iftar sofralarımıza musallat olmalarına bu millet asla prim vermez. Siz de vermeyin” dedi.