Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.

22 Ekim 2017 Pazar günü saat 10:00'da Kocatepe Kahve Evi'nde düzenlenen Kapaklı’da görev yapan gazeteciler katıldı. Programda konuşan MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker basın mensuplarının bu önemli gününü kutlarken, Yerel basının Kapaklı'nın sorunlarını dile getirmekte önemli bir faktör olduğunu belirtti.

"BÜROKRASİDE SAHİPSİZİZ"

Parti çalışmaları ve gündemdeki konular hakkında da bilgiler veren Türker, ''21 Ekim Dünya Gazeteciler günü dolayısıyla verdiğimiz kahvaltımıza hoşgeldiniz. Siz değerli basın mensuplarının 21 Ekim Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde il kongremiz vardı. Bu nedenle bugüne kadar çok fazla sahada olamadık, ama bundan sonra hep sahalarda olacağız. Sizlerden de bu konuda yardım etmenizi istiyorum, bizim eksiklerimiz olursa bizi de uyarın. Ülkemiz için, Kapaklı için ne gerekirse varız. Dün akşam Çerkezköy'e yapılacak termik santralin Kapaklı'ya yani bizim mahallemize kaydırılması ile ilgili basın açıklamasında da bulundum. Kapaklı olarak bürokraside sahipsiziz, rant alanı oldu buralar. '' ifadelerini kullandı.